Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2020, 10:24
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik

Ninjovi zaplatili za exkluzivitu milióny, teraz sa môže opäť vrátiť na Twitch. Microsoft končí so službou Mixer

TECH MICROSOFT
Uložiť Uložené

Hráči Ninja či Shroud majú teraz voľnú ruku a môžu si vybrať, na akej platforme budú streamovať.

Microsoft končí so službou Mixer, ktorú odkúpil ešte v roku 2016 s cieľom konkurovať jednej z najznámejších streamovacích platforiem s názvom Twitch.

Mixer definitívne skončí presne 22. júla a presunie sa na Facebook Gaming, kde má v pláne spustiť aj hernú cloudovú službu xCloud, ktorú Microsoft ešte stále vyvíja a chce ju ponúkať ešte tento rok ako súčasť plateného členstva Xboxu.

Odporúčané
Stane sa z Fortnite druhý Instagram? Možno už onedlho, komunita battle royale hry je na to ako stvorená Stane sa z Fortnite druhý Instagram? Možno už onedlho, komunita battle royale hry je na to ako stvorená 18. februára 2020, 9:36

„Boli sme celkom pozadu čo sa týka mesačných aktívnych divákov na Mixeri oproti iným veľkým hráčom. Myslím si, že komunita Mixeru bude ťažiť zo širokej diváckej základne na Facebooku,“ uviedol pre The Verge šéf gamingu v Microsofte Phil Spencer.

Domov
Zdieľať
Diskusia