Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2020, 8:11
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

The Weeknd či Rihanna patria medzi najpopulárnejších interpretov, ktorých ľudia počúvajú počas sexu alebo masturbácie

NEWS RIHANNA THE WEEKND
Uložiť Uložené

V intímnych chvíľach dominuje niekoľko očakávaných interpretov.

Množstvo ľudí zvykne svoje intímne chvíle okoreniť dobrou hudbou v pozadí. Aj preto sa výrobca spodnej bielizne Pour Moi rozhodol zanalyzovať, kto patrí medzi najobľúbenejších interpretov na sexuálne chvíle, informuje Metro.

Na analýzu využila značka návyky ľudí zo streamovacej platformy Spotify a zrejme nikoho neprekvapí, kto sa dostal na prvé miesto ako najobľúbenejšie meno.

Najobľúbenejším interpretom, ktorého skladby pasujú do intímnych chvíľ, sa stal The Weeknd. Spevák má na svojom konte viacero vzrušujúcich počinov ako I Feel It Coming či Earned It z filmu Päťdesiat odtieňov sivej, a tak vyhral zaslúžene. Na druhej priečke skončil Trey Songz, tretí sa zase umiestnil Usher.

Štvrté miesto zaknihoval Drake, ktorý sa rovnako vo svojich rapoch nevyhýba skladbám so sexuálnym podtónom, a prvú päťku uzavrel Jeremih. Až na šiestom mieste nájdeme prvú ženu v rebríčku, ktorú zosobňuje Rihanna. Za ňou skončila Beyoncé, na ôsme miesto to dotiahol Miguel, na deviate zase Two Feet a rebríček uzatvára PARTYNEXTDOOR.

Odporúčané
Vyskúšali sme si OnlyFans: Za obsah na sociálnej sieti si musíš zaplatiť, na oplátku ti budú tvoje idoly odpisovať kedykoľvek Vyskúšali sme si OnlyFans: Za obsah na sociálnej sieti si musíš zaplatiť, na oplátku ti budú tvoje idoly odpisovať kedykoľvek 21. júna 2020, 13:55

Prieskum dokonca zisťoval aj najobľúbenejšie skladby na masturbáciu. Medzi nimi rovnako dominoval The Weekend, druhé miesto obsadili Divinyls a tretí skončil Post Malone.

Zaujímavo vyznieva štvrtá priečka Red Hot Chili Peppers a ešte bizarnejšie znie skladateľ klasickej hudby Johann Sebastian Bach na piatom mieste. Šiesty Drake sekunduje siedmemu Kanyemu Westovi, ôsma je Rihanna, deviata Lana Del Rey a nevedno prečo, ale desiatku rebríčku uchmatla kapela Green Day.

Domov
Zdieľať
Diskusia