Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2020, 15:43
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Sleduj bláznivý trailer na jeden z najchválenejších filmov roka. Komédia Palm Springs ťa kráľovsky pobaví

FILMY A SERIÁLY PALM SPRINGS
Uložiť Uložené

Letná romantická komédia na štýl Groundhog Day vyzerá úžasne.

Ak niektorý tvorca dokáže naformulovať Groundhog Day (Na hromnice o den více) na moderný štýl, môže z toho vzísť úžasný film. Niečo také sa asi podarilo  režisérovi Maxovi Barbakowovi podľa scenára od Andyho Siaru. Hlavným producentom bol Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine), ktorý si v romantickej komédii Palm Springs strihol aj hlavnú rolu. 

Odporúčané
9 filmov a seriálov, ktoré sú lepšie ako ich literárna predloha 9 filmov a seriálov, ktoré sú lepšie ako ich literárna predloha 16. júna 2020, 9:21

Dej zachytáva mladého a odviazaného Nylesa (Samberg), ktorý na svadbe stretáva sympatickú dievčinu menom Sarah (Cristin Milioti). Začínajú si spolu užívať pekný večer, keď sa v tom zomelie niečo šialené. Sarah sa na druhý deň zobúdza, no zisťuje, že prežíva včerajšok úplne odznova.

Dostala sa totiž do rovnakej časovej slučky, v akej je Nyles už dlhú dobu. Ide o variáciu na Groundhog Day, kedy sa čas neposunie ďalej, kým dotyční neurobia v živote niektoré veci správne. A kto vie, možno sa tento film skončí úplne inak. 

Domov
Zdieľať
Diskusia