Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2020, 21:44
Čas čítania 0:57
Martin Mičuda

Štýlový Arteon čaká rozsiahly facelift. Okrem verzie Shooting Brake príde aj očakávané R-ko

Štýlový Arteon čaká rozsiahly facelift. Okrem verzie Shooting Brake príde aj očakávané R-ko
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/initial-facts-about-the-new-arteon-preview-to-the-virtual-world-premiere-on-june-24th-6076" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volkswagen-newsroom.com</a>
TECH VOLKSWAGEN
Uložiť Uložené

Nový interiér, karosársky variant aj športovo strihnutá verzia.

Aj napriek tomu, že Volkswagen Arteon je na trhu len od roku 2017, už na tohtoročnom autosalóne v Ženeve sa mala údajne predstaviť modernizovaná podoba. Nakoniec sa tak z pochopiteľných dôvodov nestalo, v tomto momente sa ale dozvedáme, že facelift bude predstavený už 24. júna.

Za skorou modernizáciou možno hľadať dva fakty. Štýlový Volkswagen veľmi nenapĺňa predajné očakávania, preto sa automobilka snaží Arteonu pridať na atraktivite. Zároveň, facelift prinesie zásadne vynovený kokpit, ktorý bol doteraz tak trochu terčom kritiky – palubná doska vlajkovej lode značky je totiž identická s tou, akou disponuje klasický Passat. To sa má po novom zmeniť, pretože do interiéru sa nasťahuje najnovší multimediálny systém MIB 3 a zmenami by mal prejsť aj samotný dizajn.

Domov
Zdieľať
Diskusia