Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2020, 17:32
Čas čítania 0:58
Dominik Vetrák

Brendan Fraser zablúdil do príšerne vyzerajúceho českého fantasy s Bolkom Polívkou. Sleduj divný trailer pre film Za oponou života

FILMY A SERIÁLY BRENDAN FRASER
Uložiť Uložené

Za oponou života sa môže pýšiť veľmi zaujímavým trailerom.

Amatérski filmári po celom svete, ale aj talentovaní tvorcovia, dokážu vytvoriť sci-fi/fantasy filmy či príbehy odohrávajúce sa v post-apokalyptickom svete za malé peniaze. Jednoducho navrhnú príbeh a scény tak, aby nepotrebovali veľa sci-fi prvkov, drahé efekty a exteriérové scény. Lenže Česi na to išli inak. Rozhodli sa natočiť epické fantasy/sci-fi, no zabudli, že im na to nikto nedá potrebné peniaze. 

Odporúčané
Podrezávanie nepriateľov, revolučné animácie, brutálne a krvavé súboje. Toto je The Last of Us 2 Podrezávanie nepriateľov, revolučné animácie, brutálne a krvavé súboje. Toto je The Last of Us 2 30. mája 2020, 12:30

Vykľul sa z toho teda film Za oponou života. Ten sa v novom traileri prezentuje aj Brendanom Fraserom, bývalou hollywoodskou hviezdou, ktorú budeme navždy milovať ako O’Connella z Múmie. Na chudákovi Brendanovi je v každom zábere vidieť, že ľutuje svoje životné rozhodnutia, ktoré ho priviedli na pľac tohto filmu. Zrejme nenávidí fakt, že aj on musí platiť nejaké účty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia