Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2020, 14:57
Čas čítania 1:15
Tina Hamarova

VIDEO: Rozbehnutá cisterna vletela medzi tisíce protestujúcich v Minneapolise. Ako zázrakom sa nikto nezranil

NEWS PROTESTY USA
Uložiť Uložené

Vodiča zatkla polícia.

Miestna televízia v Minneapolise práve robila živý prenos z protestov za zabitého Afroameričana Georga Floyda, keď kamery zachytili ako sa do tisícového davu zrazu rozbehla niekoľkotonová cisterna a zastavila uprostred diaľnice.

Ľudia sa v panike rozutekali ako vo vlnách na obe strany a je naozaj zázrak, že nikto sa pri incidente nezranil. Na videu je totiž vidieť ako kolesá obrovského nákladného auta zastavia len kúsok od človeka na zemi.

Protestujúci sa následne vrhli na kamión a šoféra doslova vytrhli z kabíny. Miestne oddelenie verejnej bezpečnosti potvrdilo, že šoféra zatkli a previezli do nemocnice so zraneniami, ktoré nie sú život ohrozujúce. 

Keď sa k nemu totiž protestujúci dostali, vôbec ho nešetrili. Neskoršie vyšetrovanie podľa webu ABC 5 ukázalo, že ide o 35-ročného Bogdana Vechirko, ktorého už v minulosti odsúdili.

Domov
Zdieľať
Diskusia