Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2020, 14:35
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Sonic the Hedgehog dostane pokračovanie! Štúdio Paramount už pracuje na ďalšej časti obľúbeného rodinného filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Paramount pracuje na pokračovaní pre rodinný film Sonic the Hedgehog.

Variety prichádza s informáciou, že štúdio Paramount už oficiálne pracuje na pokračovaní tohtoročného kinohitu Sonic the Hedgehog (Ježko Sonic). Snímka pred zatvorením kín v dôsledku koronavírusu zarobila celosvetovo 306 miliónov dolárov a nepochybne sa jej veľmi darilo aj na VOD (predaj na internete) a pri predaji fyzických nosičov. Pre štúdio bola zisková, a tak sa s pokračovaním poponáhľajú.

Odporúčané
Box Office: Sonic aj 1917 zarábajú stámilióny. Modrý Ježko zarobil za 10 dní 150 miliónov dolárov Box Office: Sonic aj 1917 zarábajú stámilióny. Modrý Ježko zarobil za 10 dní 150 miliónov dolárov 24. februára 2020, 13:50

Film je stále v skorom štádiu príprav, a tak nevieme nič o nových hercoch ani o tom, či sa vráti Jim Carrey ako Robotnik či James Marsden ako policajt Tom Wachowski. S istotou však vieme, že scenár opäť napíšu Pat Casey a Josh Miller a z jednotky sa vráti aj režisér Jeff Fowler, pre ktorého bol prvý diel režisérskym debutom. Sonic 2 sa do kín pravdepodobne dostane koncom roka 2022 alebo začiatkom roka 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia