Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2020, 14:21
Čas čítania 0:25
Tímea Krauszová

Slováci v karanténe sa vedia dobre zabaviť aj bez alkoholu. Včera si v Gabčíkove družne pospevovali ľudovky

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Nie všetci repatrianti vyvádzajú.

Včera sme ťa informovali o opitých lesníkoch z Detvy, ktorí si do štátnej karanténny priniesli litre alkoholu. Pod jeho vplyvom začali búchať do zariadenia izieb a vulgárne pokrikovať, situáciu napokon musela riešiť polícia.

Odporúčané
Opití lesníci z Detvy si štátnu karanténu pomýlili so školským výletom. Zobrali im 20 litrov alkoholu Opití lesníci z Detvy si štátnu karanténu pomýlili so školským výletom. Zobrali im 20 litrov alkoholu 8. mája 2020, 17:13

Spoločne si zaspievali

Avšak, repatrianti sa vedie perfektne zabaviť aj bez vyčíňania a alkoholu. Dokazuje to krátke video, na ktorom Slováci postávajú na balkónoch (z izieb vychádzať nemôžu) a spoločne si pospevujú ľudovky. Krátia si tak dlhé chvíle v karanténe.

Video nám poskytla Tinka, ktorá pracuje v Karanténnom stredisku Gabčíkovo, konkrétne v  Kompletnej centrálnej záchrannej službe. Podľa nej sú za hudobný podmaz a inšpiráciu zodpovední chlapci z Detvy a Hriňovej. 

Tak čo, zaspievaš si s nimi?

Domov
Zdieľať
Diskusia