Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2020, 8:35
Čas čítania 1:51
Dominik Vetrák

V Assassin’s Creed: Valhalla si postavíš vlastnú vikinskú dedinu a budeš plieniť Škandináviu a stredoveké Anglicko

TECH
Uložiť Uložené

Assassin’s Creed: Valhalla vyjde tento rok pre PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC a Stadia.

Po odhalení Assassin’s Creed: Valhalla sme sa prostredníctvom webov  Gamespot a Press Start postupne dostali k množstvu nových informácií a detailov o tom, ako bude hra vlastne vyzerať a o čom bude. Hrať budeme za vikinga Eivora a rovnako ako v Odyssey, aj tu sa budeš môcť rozhodnúť, či chceš hrať za ženskú, alebo mužskú postavu.

Centrom hry bude tvoja vlastná osada, ktorú budeš rozširovať a spájať sa s ostatnými klanmi cez manželstvá. V hre budú romantické linky a rozhodnutia, ktoré ovplyvnia priebeh hry. Bojovať sa bude na súši, ale ja na vode. Hra bude obsahovať časť príbehu v minulosti a časť v prítomnosti.

Dejovo sa pozrieme do 9. storočia, konkrétne do roku 873. Eivor je vodcom jedného z nórskych klanov. Jedným z hlavných „záporákov“ hry budú Sasi vrátane kráľa Alfréda Veľkého z Wessexu.

V Assassin’s Creed: Valhalla si postavíš vlastnú vikinskú dedinu a budeš lynčovať Škandináviu a stredoveké Anglicko
Zdroj: Ubisoft

Už cinematic trailer naznačil, že hra nebude prezentovať Vikingov ako tých zlých. Pôsobilo to divne, nakoniec, práve oni plienili, znásilňovali, kradli, vraždili a podobne. Snáď si vývojári z Ubisoftu nepripravili hru, v ktorej budú vikingovia tí dobrí a ľudia, ktorí sa im postavia na odpor, tí zlí.

Domov
Zdieľať
Diskusia