Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2020, 10:44
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Poznáme dátum, kedy 6ix9ine začne vydávať skladby. Pracuje na albume a rozbieha instagramovú hru

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

6ix9ine pridal prvý instagramový príbeh a podľa očakávaní ho venoval avizovaniu novej tvorby.

Tekashi síce ešte nie je oficiálne slobodný, môže však nahrávať a vydávať novú hudbu so sledovacím náramkom na nohe. O slovo sa prvýkrát po takmer dvoch rokoch prihlási 8. mája, kedy očakávame nový singel, môže však pokojne prísť už aj celistvejší projekt.

Svoj debutový instagramový príbeh po prepustení venoval práve zverejneniu dátumu. Šéf vydavaeľstva Yaksha to vo svojej storke upresnil odhalil ešte o čosi viac. Práve on bol dlhodobo Tekashiho najbližším človekom z hudobnej brandže a koniec koncov FCK THEM je label, ktorému 6ix9ine vďačí za minimálne skoro, ak nie úplne všetko. 

Odporúčané
5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 3. apríla 2020, 10:26

S výrobou videoklipov to bude mať dúhový Daniel o niečo ťažšie, pravdepodobne sa však zvládne vynájsť, ak by veľmi chcel. Od federálnej polície už má dovolené prakticky všetko okrem slobodného vychádzania, keďže ho oficiálne prepustia až 2. augusta tohto roku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia