Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2020, 11:04
Čas čítania 2:59
Richard Balog

Najzaujímavejšie trvalo udržateľné a navyše štýlové značky športového oblečenia, ktoré musíš poznať

Najzaujímavejšie trvalo udržateľné a navyše štýlové značky športového oblečenia, ktoré musíš poznať
Zdroj: Girlfriend Collective / First Base
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Udržateľnosť a transparentnosť výrobných procesov sa konečne pretláča aj do odvetvia športovej módy.

Každodenná rutina v podobe návštevy fitness centra musela ísť v priebehu posledných týždňov bokom a kto môže, respektíve má chuť, tak cvičí v domácich podmienkach alebo ďalej od civilizácie. Mnohých však táto situácia dostala do lenivého módu a len ťažko sa im hľadá motivácia. 

Ručička na váhe ale neustále naberá nesprávny smer a v prípade, že sa chceš cítiť dobre/zdravo aj počas karantény a po jej, veríme, skorom ukončení, tak je na čase sa začať zase hýbať.

Vieme, že nová športová výbava za teba jednotlivé cviky sama neurobí, no jej nákup ťa môže nakopnúť k disciplinovanejšiemu režimu. Rozhodli sme sa preto upriamiť pozornosť na 5 trvalo udržateľných a navyše štýlových značiek, ktorými môžeš pokojne nahradiť kúsky z dielní Nike, adidas alebo UA. Pomôžeš tým nielen sebe, ale tiež prírode a životnému prostrediu.

Odporúčané
Kamenné predajne sú zatvorené a do online sveta sa dostali viaceré exkluzívne produkty. Ktoré sa oplatí kúpiť? Kamenné predajne sú zatvorené a do online sveta sa dostali viaceré exkluzívne produkty. Ktoré sa oplatí kúpiť? 24. apríla 2020, 8:57

Outdoor Voices 

Ako prvú tu máme značku, ktorej základy položil Tyler Haney v roku 2013 a za pomerne krátky čas sa dostala medzi absolútnu špičku v odbore produkcie športového oblečenia.  Minimálne teda na území Spojených štátov. 

V ponuke Outdoor Voices nájdeš všetko čo potrebuješ na kvalitný tréning. Príjemným bonusom sú ceny, ktoré sú viac ako adekvátne ku kvalite a prevedeniu. Ak pozorne sleduješ dianie okolo módneho priemyslu, tak tvojej pozornosti určite neunikla ani spolupráca  s francúzskym A.P.C. Vypredali ju rýchlosťou blesku u väčšiny známych predajcov, čo nás vzhľadom na vyššie uvedené aspekty vôbec neprekvapuje. 

Podľa slov samotných majiteľov je americký výrobca na misii dostať svet do pohybu, pretože sú presvedčení, že cvičenie a zábava s priateľmi predstavuje najčistejšiu cestu k šťastnému a zdravému životu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia