Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2020, 9:37
Čas čítania 3:38
Adrián Lukáč

Nový MacBook Air 2020 s nižšou cenou ponúka viac miesta a je lákavejší ako kedykoľvek predtým

Nový MacBook Air 2020 s nižšou cenou ponúka viac miesta a je lákavejší ako kedykoľvek predtým
TECH APPLE MACBOOK
Uložiť Uložené

Redizajnovaná klávesnica, väčšie úložisko a nižšia cena. Dôvody, kvôli ktorým sa oplatí.

MacBook Air je najobľúbenejší a najpredávanejší notebook spoločnosti Apple. Je tenký, ľahký, cenovo dostupný a ponúka dostatok výkonu pre bežných používateľov. Technologický gigant z Coupertina v roku 2018 predstavil nový model tohto ultrabooku a po dlhých rokoch čakania ho priviedol konečne do modernej éry pridaním USB-C, Touch ID, Retina displeja a odstránením MagSafe, USB-A a neestetického strieborného rámu okolo displeja.

Odporúčané
15 najlepších bluetooth slúchadiel 15 najlepších bluetooth slúchadiel 6. apríla 2020, 7:40

V tom istom roku sa vymenila aj stará nožnicová klávesnica za motýliu (tvar spínačov, ktoré podopierajú samotné klávesy). Oficiálna cena modelu 2018 začínala na 1 199 $. O rok neskôr Apple vylepšil displej o technológiu True Tone, zľavil z ceny 100 $ a to bolo asi tak všetko. Žiadna sláva ani dôvod na update zo staršieho modelu.

Tento rok je zmien hneď niekoľko. Nový procesor, dvojnásobok úložného priestoru, odstránenie neobľúbenej klávesnice a prekvapivo nízka cena oficiálne začínajúca na 999 $ (o ktorej môžeme na Slovensku len snívať). Poďme sa detailnejšie pozrieť na novinky, vďaka ktorým môže ísť podľa laptopmag.com o najlepší MacBook Air vôbec.

Nový MacBook Air 2020 s nižšou cenou ponúka viac miesta a je lákavejší ako kedykoľvek predtým
Zdroj: Apple

Konečne viacjadrový procesor

Domov
Zdieľať
Diskusia