Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2020, 20:24
Čas čítania 2:36
Martin Mičuda

Manžel Zuzany Plačkovej baví internet. Rúško nosí nielen on, ale i jeho auto

TECH MERCEDES-BENZ ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Čierny Mercedes sa premával Bratislavou so zahalenou maskou.

Za uplynulé týždne si väčšina z nás už našťastie uvedomila, že v momentálnej situácii je naozaj jedinou vakcínou disciplína. Ostatne, tento výrok si už za posledné dni počul určite neraz. Za slovom disciplína sa v tomto stave považuje najmä to, aby každý z nás ostal doma a pokiaľ je už nevyhnutné domov opustiť, tak jedine s rúškom.

Odporúčané
Vyskúšali sme 422-koňový Touareg V8 a nestačili sme sa čudovať. Toto je terénne monštrum! Vyskúšali sme 422-koňový Touareg V8 a nestačili sme sa čudovať. Toto je terénne monštrum! 22. marca 2020, 16:56


Nosiť na verejnosti rúško tak nie je naozaj hanba, ba čo viac, manžel Zuzany Plačkovej tento fakt povýšil na ešte vyšší level. René Strausz totiž rúškom obdaril aj svoje luxusné SUV, čím sa zjavne snaží s istým nadnesením dať najavo, že momentálnu situáciu berie veľmi zodpovedne. Svoj čierny Mercedes-Benz GLC v prednej časti zahalil akousi plachtou a premával sa s ňou ulicami Bratislavy.

Domov
Zdieľať
Diskusia