Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2020, 13:32
Čas čítania 0:42
Vl Mi

O 84-ročnej Slovenke, ktorá bola nakazená koronavírusom, svet informuje ako o obeti pandémie. Zomrela však na rozsiahly infarkt

NEWS
Uložiť Uložené

Máme nové potvrdené prípady nákazy, presné číslo sa dozvieme okolo 14:00, vtedy predstúpi pred médiá celá vláda.

84-ročná Slovenka nezomrela na nákazu nového koronavírusu, ale na rozsiahly infarkt. Povedal to premiér Peter Pellegrini vo štvrtok na tlačovej konferencii. „Pitvou sa potvrdilo, že dotyčná pani zomrela na rozsiahly infarkt, nie na koronavírus. Nie je to teda prvé úmrtie na nový koronavírus,“ povedal a dodal, že máme nové potvrdené prípady nákazy. 

O pacientke, ktorá včera zomrela, informuje napríklad spravodajský portál BBC ako o obeti nákazy.

Presné čísla, o koľko stúpol na Slovensku počet nakazených, oznámi premiér po poslednom rokovaní vlády, zhruba o 14:00, vtedy predstúpi pred médiá celá vláda. „Nie je ich extrémne veľa, ale už sú,“ dodal. V Gabčíkove púšťajú postupne ľudí do domácej karantény, dnes poslali domov 20 ľudí.

Odporúčané
Záznam: Z týchto miest pochádza 19 nových nakazených koronavírusom Záznam: Z týchto miest pochádza 19 nových nakazených koronavírusom 19. marca 2020, 8:05

Počet nakazených na Slovensku v stredu stúpol o 8 na celkových 105, negatívnych testov na nákazu bolo vyše 1 500. Situáciu sme včera sledovali online, dianie okolo nového koronavírusu monitorujeme aj dnes.

Ak máš podozrenie na koronavírus, alebo si nie si istý, nenavštevuj lekára osobne. Môžeš sa obrátiť na infolinku 0917 222 682 alebo na 112. Informácie získaš aj na e-maile: [email protected]. Príznakmi sú horúčka, kašeľ a dýchacie problémy, bolesť a únava. Sleduj náš LIVE článok pre aktuálne informácie.
Domov
Zdieľať
Diskusia