Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. marca 2020, 16:22
Čas čítania 1:12
Jakub Paulík

Bude z Johnnyho Deppa Joker? Herec má byť údajne horúcim kandidátom do novej trilógie Batmana

FILMY A SERIÁLY BATMAN JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Filmoví nadšenci si už mohli doposiaľ zažiť množstvo predstaviteľov Jokerov. Johnny Depp sa možno stane jedným z nich.

Slávny Johnny Depp by si vraj mohol zahrať v novej batmanovskej trilógii s Robertom Pattinsonom samotného Jokera. Aspoň to tvrdia blízke zdroje portálu We Got This Covered, ktoré už v minulosti priniesli niekoľko potvrdených informácií. Zdroj prezradil, že štúdio Warner Bros. údajne Deppa považuje za jedného z popredných kandidátov do úlohy Jokera.

WGTC, bohužiaľ, neuvádza, kto by mohol predstavovať ďalších potenciálnych Jokerov. Treba však zdôrazniť, že informácia nepochádza z oficiálnych vyjadrení štúdia, a tak sa na Jokera v podobe Johnnyho Deppa zatiaľ určite príliš neteš.

Talentovaný herec nám už ale vo svojej kariére neraz dokázal, že je schopný stvárniť množstvo komplexných postáv, a tak bude pre mnohých divákov zrejme náročné dostať predstavu Deppa v role Jokera z hlavy. Svedčia o tom aj viaceré nadšené komentáre užívateľov na Twitteri. Či je však táto úsmevná informácia pravdivá, ukáže až čas. No aj v prípade, že by sa potvrdila, muselo by si Warner Bros. z možných kandidátov vybrať práve Deppa.

Domov
Zdieľať
Diskusia