Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2020, 11:49
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Drake sa prirovnáva k Michaelovi Jacksonovi, nie je však pedofil. Reaguje na správy s Billie Eilish

HUDBA BILLIE EILISH DRAKE
Uložiť Uložené

Jeden z najslávnejších raperov súčasnosti sa hlási o slovo dvojicou noviniek, ktoré dostávajú aj sprievodné videoklipy.

Drake sa s obľubou prirovnáva k velikánom svetovej hudby už niekoľko rokov. Známy je prípad, keď si dal vytetovať legendárny cover albumu Abbey Road od The Beatles aj so svojou podobizňou, pričom sa umiestnil na prvé miesto pri prechádzaní cez priechod.

Aktuálne sa už cíti aj ako Michael Jackson, doslova jedným dychom sa však vyhraňuje voči obvineniam z pedofílie, ktorým kráľ popu dlhodobo čelí aj po smrti: „Michael Jackson shit, but the palace is not for kids,“ znie jedna z najdiskutovanejších častí najnovšej dvojskladby od Drakea, ktorú vydáva na prelome mesiacov. 

Fanúšikovia právom rozvírili diskusiu, že sa Champagne Papi rozhodol vyjadriť k medializovaným informáciám, že si písal s Billie Eilish ešte v čase, keď mala 17 rokov. Túto informáciu odhalila samotná popová hviezda a aj keď sa snažila situáciu zachrániť tým, že sa bavili len o hudbe, ľudia sa do Drizzyho obuli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia