Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2020, 7:46
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Marian Kočner chcel odísť zo Slovenska. V deň uväznenia už mal pripravené súkromné lietadlo a jachtu

NEWS LIETADLO MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

„Ok. 17.00 odlet Ba do Split. 4 pasažieri. Späť prázdny,“ napísal súkromnému leteckému dopravcovi.

Marian Kočner, ktorý je aktuálne obžalovaný v súvislosti so zavraždením novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, sa s najväčšou pravdepodobnosťou chystal na útek zo Slovenska.

Odporúčané
Takto vyzerá Marian Kočner v plavkách na miliónovej jachte, ktorú mu štát so zvyškom majetku nezaistil Takto vyzerá Marian Kočner v plavkách na miliónovej jachte, ktorú mu štát so zvyškom majetku nezaistil 26. januára 2020, 17:29

Podľa informácií Denníka SME Marian Kočner dohadoval 28. júna 2018 ráno let súkromným lietadlom na 2. júla do Chorvátska, kde na neho čakala luxusná jachta s názvom Pegas. Pár hodín na to v rovnaký deň bol súd rozhodol o jeho väzbe. 

Mariana Kočnera zadržali pôvodne 20. júna kvôli kauze zmenky. 24. júna ho Špecializovaný trestný súd prepustil, 25. júna ho kapitán jachty Pegas informoval o jej stave a 28. júna už bol krátko po dohodnutí súkromného letu do Chorvátska uväznený. 

Fotka Kočnera v známom modrom saku z dňa, kedy mal Najvyšší súd rozhodnúť o jeho väzbe.
Fotka Kočnera v známom modrom saku z dňa, kedy mal Najvyšší súd rozhodnúť o jeho väzbe. Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia