Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2020, 13:27
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Tiché miesto 2 opäť utíši kinosály. Nový trailer odhaľuje, aké šialené a hrôzostrašné to bolo, keď mimozemšťania zaútočili

FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2
Uložiť Uložené

Super Bowl televízny spot odhalil ďalšie flashbackové zábery z A Quiet Place 2.

Každoročne dostávame počas polčasovej prestávky Super Bowlu krátke televízne spoty pre očakávané filmy. Tohto roku sa štúdiá rozhodli množstvo z nich uverejniť ešte pred veľkou hrou, a tak sa aj dnes môžeme pozrieť na nové zábery z hororu A Quiet Place: Part II. Ten napísal a zrežíroval opäť John Krasinski, pričom sa vrátil ako Lee, manžel postavy Emily Blunt (Evelyn) z prvého dielu. 

SPOILER k jednotke: Ako iste vieš, na konci filmu sa Lee v emotívnej scéne obetoval, aby zachránil svoje deti. Tie spoločne s jeho manželkou následne konečne prišli na to, ako sa dá proti mimozemšťanom bojovať. V dvojke ho teda uvidíme znova, avšak vo flashbackoch. Koniec SPOILERU. 

Rozhodne sa teda môžeme tešiť na zobrazenie toho, ako to vyzeralo v ich rodnom meste, keď to celé započalo a ľudia začali umierať po tisíckach. Z toho sa dá vyťažiť neuveriteľná hromada materiálu, stálo by to však množstvo peňazí a pravdepodobne aj vlastný film, keďže aj dvojka sa zameria na rodinu Abbottových. Tí sa vydajú do neznámych končín, kde stretnú postavu Cilliana Murphyho, ktorá im zrejme bude pomáhať v prežití (snáď sa nedočkáme absolútne klišé a jeho obety/smrti). 

Okrem Cilliana sa pripojil aj Djimon Hounsou. Ako sme už spomínali, o hlavnú kreatívnu zložku sa postaral John Krasinski a snímka sa do slovenských kín pod názvom Tiché miesto 2 (A Quiet Place: Part II) dostane už 19. marca. 

Tiché miesto 2 opäť umlčí kinosály. V prvom traileri nájdeš postavu Cilliana Murphyho, mimozemšťanov a úžasné scény
Tiché miesto 2 opäť umlčí kinosály. V prvom traileri nájdeš postavu Cilliana Murphyho, mimozemšťanov a úžasné scény

 
Domov
Zdieľať
Diskusia