Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2020, 22:46
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Voľby USA v 1940 vyhral xenofób. Seriál od HBO ukáže, ako sa z krajiny stal fašistický štát a ako sa vrátil Ku Klux Klan

FILMY A SERIÁLY THE PLOT AGAINST AMERICA
Uložiť Uložené

HBO vydá tento rok novú minisériu. The Plot Against The America vyzerá po prvom traileri skvelo.

HBO je známe svojou kvalitnou seriálovou produkciou. Aktuálne môžeš sledovať vynikajúci mysteriózny počin The Outsider, no pomaly sa blíži ďalšia novinka. Od 16. marca budú vysielať The Plot Against America. Pôjde o 6-dielnu minisériu, ktorá vyrozpráva alternatívnu históriu na začiatkoch 50. rokov v USA.

Odporúčané
Tip na seriál: The Outsider je mysterióznym nástupcom True Detective Tip na seriál: The Outsider je mysterióznym nástupcom True Detective 17. januára 2020, 17:25

Zachytí najmä prezidentské voľby, v ktorých nevyhrá Roosevelt ani jeho vtedajší protikandidát Henry A. Wallace. Namiesto toho sa prezidentom stane Charles Lindbergh. Ten bol v skutočnosti xenofób s mnohými neľudskými názormi. Po jeho alternatívnej výhre sa z USA stane fašistický svet. Príbeh vyrozprávajú očami židovskej rodiny z pracovnej vrstvy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia