Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 19:54
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Keď sa chceš zbaviť kamaráta, ktorý nikdy neplatí, požičaj mu peniaze. Rytmus hosťuje v novom videu Zrebného a Frlajsa

OSOBNOSTI RYTMUS
Uložiť Uložené

Youtuberi sa tentokrát spojili s Rytmusom, aby sa bližšie pozreli na typy kamarátov, ktorých nemá nikto rád.

Hosťom v najnovšom videu Zrebného a Frlajsa je Rytmus. Už skôr sme mali možnosť vidieť vo viacerých dieloch jeho manželku Jasminu, zároveň zo sociálnych sietí vieme, že sa youtuberi a raper z času na čas stretli, a tak v konečno dôsledku nejde až o také veľké prekvapenie, skôr to bola len otázka času. Člen Kontrafaktu má prirodzene blízko k novým veciam, ktoré ho bavia, prezentujú sa ako kvalitné a bonusom je, keď ešte majú možnosť aj pobaviť. 

Youtuberská dvojica Zrebný a Frlajs sa tentokrát rozhodla za pomoci pána Páťu zmapovať typy kamarátov. Mnohí z nás budú určite súhlasiť, že sa vo všetkých prípadoch trafili a skoro vôbec nemuseli zveličovať. Aj keď, samozrejme, v rámci srandy máme možnosť vidieť aj kamoša, ktorý ti donesie na postráženie čivavu, lebo v nej pašuje kilo neznámej látky. 

Okrem toho si chalani spomenuli na kamošov, ktorí sú pod papučou a priateľka ich nepustí von, ale aj na tých, ktorí úplnou náhodou pri sebe nikdy nemajú peniaze. Za pozornosť stoja aj tí namyslení, ktorí sa len chvastajú. Práve neplatiča a chválenkára si zahral Rytmus, pričom v oboch prípadoch spomenul aj hlášky zo svojich skladieb ako Povolanie Syn alebo Gádže nemíňajú lóve. Viac už ale v samotnom videu.

Odporúčané
Rytmus ti vysvetlí, ako schudnúť, aj keď si 98-kilový kužeľ. Môžeš jesť sladké aj sacharidy, dôležitý je pohyb a vytrvalosť Rytmus ti vysvetlí, ako schudnúť, aj keď si 98-kilový kužeľ. Môžeš jesť sladké aj sacharidy, dôležitý je pohyb a vytrvalosť 27. januára 2020, 17:51
Domov
Zdieľať
Diskusia