Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 17:51
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Rytmus ti vysvetlí, ako schudnúť, aj keď si 98-kilový kužeľ. Môžeš jesť sladké aj sacharidy, dôležitý je pohyb a vytrvalosť

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Samozrejme, cieľom Rytmusa nie je, aby sa stal tvojím výživovým poradcom, môže ťa však motivovať k tomu, aby si sa aj ty začal starať o svoje telo.

Rytmus aktuálne pracuje na dokončovaní dokumentárneho filmu Tempos, čo zároveň mapuje na svojom YouTube kanáli formou krátkych vlogov. Máme tak možnosť vidieť, čo všetko tvorba dokumentu obnáša a v akej je aktuálne fáze. V skutočnosti to však nie je jediná séria, ktorú raper rozbehol.

Zároveň sa rozhodol zaznamenať svoju extrémnu premenu, keďže popri prípravách albumu Real Newz jedol hlavne nezdravé fast foodové jedlo a pribral na viac ako 98 kíl. Sám priznáva, že aj diváci ho budú motivovať k tomu, aby do konca mája schudol na 85 kíl, keďže by považoval za veľké zlyhanie, keby sa mu to neporadilo. 

Vo videu opisuje, akým spôsobom má nastavený tréningový plán, zároveň prízvukuje, že nechce byť nikoho tréningovým poradcom, nechce nikomu ukazovať, ako má cvičiť a čo má jesť. Rytmus si stravu nenastavil veľmi prísne, v prvom rade zmenšil porcie a tým pádom aj kalorický príjem, taktiež dodáva, že pomalšie chudnutie je oveľa lepšie v prípade, keď si chce následne váhu udržať. 

Odporúčané
Podarí sa Rytmusovi schudnúť 13 kíl do konca mája? Premenu bude mapovať na YouTube Podarí sa Rytmusovi schudnúť 13 kíl do konca mája? Premenu bude mapovať na YouTube 18. januára 2020, 19:23

Na záver ešte člen Kontrafaktu poslal odkaz tým, ktorí sa vyhovárajú, že na cvičenie nemajú čas. Konštatuje, že stačí hodina aktívneho pohybu denne a okamžite sa to môže pozitívne prejaviť na tom, ako sa človek cíti. 

Séria videí bude pokračovať aj naďalej, zatiaľ Rytmus schudol dve kilá a je tak o niečo bližšie k májovému cieľu. Okrem toho by sme sa mali v najbližších dňoch dočkať aj vydania nového videoklipu – konkrétne ku skladbe Instagram. Vizuál režíroval youtuber Gogo.. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia