Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2020, 21:31
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Otec zavraždeného Jána Kuciaka prezradil, ako reagoval na ospravedlnenie Petra Tótha

NEWS VRAŽDA JÁNA KUCIAKA
Uložiť Uložené

3. deň súdneho pojednávania s Marianom Kočnerom a spol. sa skončil.

Súdny proces s Marianom Kočnerom a spol., v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, pokračoval v stredu tretím dňom a Refresher ti z neho priniesol detailný záznam. Presne o 9:10 sudkyňa predvolala svedka Petra Tótha, ktorý bol niekoľko rokov spolupracovníkom Mariana Kočnera, no nakoniec o ňom rozprával polícii. Kým si sadol na lavicu svedkov, rozhodol sa Tóth v súdnej sieni prísť najprv za rodinami obetí, manželmi Kuciakovcami a Zlaticou Kušnírovou, ktorým niečo povedal.

Podľa slov otca Jána Kuciaka sa im Tóth chcel ospravedlniť. Povedal, že veľmi ľutuje, čo sa stalo a keby bol vedel, že sa chystá vražda, s Kočnerom by nespolupracoval. „Ja som sa len poďakoval. 'Ďakujem' a nič viac,“ cituje slová Jozefa Kuciaka portál Dnes24. Jozef Kuciak si myslí, že výpoveď Tótha bude jeden z hlavných dôkazov, ktorý usvedčí Mariana Kočnera.

Domov
Zdieľať
Diskusia