Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2020, 18:18
Čas čítania 1:21
Daniel Mikolášik

Herec Oliver Oswald z Oteckov si objednal novú Teslu Cybertruck. Futuristický model stojí desiatky tisíc eur

TECH
Uložiť Uložené

Doposiaľ zaplatil len cca 100 €.

19-ročný herec Oliver Oswald, známy predovšetkým vďaka úlohe Lukyho z Oteckov, si na príjmy zo seriálu rozhodne nemôže sťažovať. Okrem toho si dokáže slušne privyrobiť aj vďaka moderovaniu firemných akcií či Instagramu, na ktorom má aktuálne viac ako 122-tisíc sledovateľov a väčšina jeho príspevkov je platená reklama či spolupráca s firmami.

Vďaka závideniahodným zárobkom si mladý seriálový herec doprial nový automobil, ktorý v našich končinách nemá obdobu. Reč je o revolučnom a futuristickom modele automobilky Tesla s názvom Cybertruck. Plne elektrický pickup s hranatou karosériou, ktorý pripomína skôr nejaké obrnené či mimozemské vozidlo začína na cenovke 39 900 amerických dolárov.

Odporúčané
Elon Musk predstavil Tesla Cybertruck s dizajnom obrneného vozidla. Má tri motory a jazdí na elektrinu Elon Musk predstavil Tesla Cybertruck s dizajnom obrneného vozidla. Má tri motory a jazdí na elektrinu 22. novembra 2019, 9:14

Najdrahšia z troch verzií obrneného vozidla stojí 69 900 dolárov. Oswald pre Refresher prezradil, že si predobjednal druhý variant – AWD s dvomi motormi, ktorý stojí 49 900 dolárov. Na Instagrame sa pochválil snímkou obrazovky z jeho e-mailovej schránky, kde mu automobilka ďakuje za objednávku.

Herec Oliver Oswald z Oteckov si objednal novú Teslu Cybertruck. Futuristický model stojí desiatky tisíc eur
Zdroj: Instagram/@oswaldphotoss

Mladý herec však za auto doposiaľ nezaplatil plnú sumu, ale len približne 100 €, čo je plne vratná záloha. Elektromobil má totiž prísť na trh až koncom roka 2021 a až vtedy bude musieť herec doplatiť desiatky tisíc eur a dokončiť tiež konfiguráciu svojho Cybertrucku.

Olivera Oswalda sme v súvislosti s touto informáciou kontaktovali a opýtali sme sa, či to myslí vážne a či si chce auto skutočne nechať. „Áno, potvrdzujem, že to je pravdivá informácia. Objednal som si dvojmotorovú verziu AWD,“ vyjadril sa.

Olivera sme sa tiež opýtali, či má vodičské oprávnenie typu C, keďže celková hmotnosť jazdnej súpravy Cybertrucku presahuje 3 500 kg. „Zatiaľ C-éčkový vodičák nemám, ale akonáhle európske normy umožnia, aby sa na našich cestách mohol Cybertruck pohybovať, ihneď si ho urobím. Ak nie, tak to nebudem ďalej riešiť, ale dúfam že áno, pretože by som to auto rád použil aj na svoje marketingové účely,“ dodal.

V nedávnom rozhovore pre Refresher mladý herec prezradil, že miluje autá a že keby sa nevenoval herectvu, moderovaniu či spoluprácam, rád by pracoval ako taxikár. „Priznám sa že som si to na jeden deň vyskúšal, zaregistroval sa v taxikárskej službe a celý večer som vozil ľudí,“ tvrdí. Možno sa tak dočkáme, že mladík bude aj na svojom futuristickom aute voziť fanúšikov po bratislavských uliciach.

Domov
Zdieľať
Diskusia