Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2019, 17:36
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

YouTuber MrBeast dosiahol svoj cieľ. Vyzbieral peniaze na vysadenie 20 miliónov nových stromov

OSOBNOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Aktivita sa na YouTube rozbehla len v októbri. Pridalo sa viacero známych osobností, Elon Musk a Tobi Lütke prispeli po milióne dolárov.

V októbri sme ťa informovali o spojení známych YouTuberov, ktorí sa v boji s globálnym otepľovaním rozhodli vysadiť 20 miliónov stromov. MrBeast (vlastným menom Jimmy Donaldson), bývalý inžinier NASA Mark Rober a stovky ďalších teraz splnili svoj cieľ. 

Odporúčané
Svetoví YouTuberi sa spoja a vysadia 20 miliónov stromov. Projekt #TeamTrees vedie MrBeast Svetoví YouTuberi sa spoja a vysadia 20 miliónov stromov. Projekt #TeamTrees vedie MrBeast 26. októbra 2019, 13:41

Kampaň #TeamTrees už vyzbierala plánovaných 20 miliónov dolárov, informuje Engadget. Podarilo sa to ešte niekoľko dní pred pôvodným cieľom, ktorým bol 31. december 2019.

Väčšina príspevkov bola vo výške 5 dolárov, ktoré sa rovnajú piatim vysadeným stromom. Oficiálna stránka projektu teamtrees.org ale zobrazuje aj štatistiku podľa najvyššej darovanej sumy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia