Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2019, 10:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali už neriskuje život a chce svoju dcéru odviesť k oltáru. Vo videoklipe hádže stoličku, kým okolo neho tancujú baletky

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Motivačná skladba Navždy z Kaliho najnovšieho albumu dostáva videoklip.

Kaliho rok sa na začiatku roka niesol v znamení avizovaného konca, ktorý si však nakoniec, z pochopiteľných dôvodov, rozmyslel. Trochu si aj nasypal popol na hlavu a patrične oľutoval reči o konci kariéry. Dnes už má za sebou vydanie ďalšieho extrémne úspešného albumu s názvom Ale Ne, z ktorého nám teraz servíruje ďalší videoklip.

Konkrétne dostáva vizuálne spracovanie skladba Navždy, ktorá je alternatívou ku klasickým Kaliho motivačným skladbám, čo je disciplína, v akej dlhé roky vynikal. Veľmi autenticky v nej opisuje svoje pocity po tom, čo mu zomrela mama, dokonca rapuje ako chcel ísť za ňou.

Pokračuje však pozitívne a konštatuje, prečo má dnes pre neho život zmysel. O hudobnú produkciu sa už tradične postaral jeho dvorný DJ a producent Peter Pann a videoklip, v ktorom dominujú baletky, doručil Marek Janoušek.

Odporúčané
Povedal, že končí, nakoniec si to rozmyslel. Kali rapuje o tom, ako zmenil názor na koniec kariéry a vydáva nový album Povedal, že končí, nakoniec si to rozmyslel. Kali rapuje o tom, ako zmenil názor na koniec kariéry a vydáva nový album 3. novembra 2019, 21:11
Domov
Zdieľať
Diskusia