Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2019, 8:20
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Žiakom sa začínajú dvojtýždňové prázdniny, v piatok si odkrútia posledný školský deň v tomto roku

NEWS ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Tento rok to žiakom vyšlo celkom dobre, oddychovať budú viac ako dva týždne.

Vianoce sú už za rohom a piatok 20. decembra je pre žiakov posledný deň v roku 2019, kedy musia ísť do školy. Školákom na základných a stredných školách sa oficiálne od pondelka (23. 12.) začínajú vianočné prázdniny, v rámci ktorých budú oddychovať viac ako dva týždne. Do lavíc sa znova vrátia v stredu 8. januára 2020. 

 Následne budú mať opäť voľno v rámci polročných prázdnin. Tie budú trvať jeden deň, konkrétne v pondelok 3. februára. Po nich budú nasledovať jarné prázdniny, ktoré budú rozdelené podľa jednotlivých krajov, začnú sa 17. februára a vyvrcholia 9. marca.

Odporúčané
Česi najviac veria slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej. Ako jediná na svete je dôveryhodná pre nadpolovičnú väčšinu Česi najviac veria slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej. Ako jediná na svete je dôveryhodná pre nadpolovičnú väčšinu 19. decembra 2019, 22:24

Školáci si v apríli oddýchnu počas veľkonočných sviatkov a na konci školského roka v rámci letných prázdnin. Harmonogram prázdnin zverejňuje na svojom webe Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR.

Žiakom sa začínajú dvojtýždňové prázdniny, v piatok si odkrútia posledný školský deň v tomto roku
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia