Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2019, 13:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Expl0ited s kamarátmi minuli 2000 eur, aby pomohli Slovákom počas Vianoc. Platili im nákupy, podporili útulok aj domov dôchodcov

OSOBNOSTI EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Toto video môže byť motiváciou pre každého, aby počas vianočných sviatkov pomohol. Niekedy stačí naozaj málo.

Expl0ited v roku 2019 výrazne zmenil koncept svojich videí, ktoré sú v súčasnosti oveľa viac spontánne a aj keď nedržia zaužívaný formát, našli si mnoho nových divákov. Dôkazom je aj to najnovšie, v ktorom sa youtuber v spolupráci s Coca-colou rozhodol spraviť spoločne so svojimi kamarátmi dobrý skutok. Práve obdobie vianočných sviatkov je pre mnohých kritickým, vo väčšine rodín sa zvýšia výdavky a tí, ktorí rodinu nemajú, ešte viac pociťujú samotu. 

V najnovšom videu Explo rozdal kamarátom dohromady 2-tisíc eur, resp. desiatim skupinám po 200 eur. Tie sa mali následne rozhodnúť, komu a ako nimi pomôžu. Niektorí nakúpili granule a hračky pre zvieratká v útulkoch, iní podporili ľudí bez domova na ulici, ďalší jednoducho rozdávali hotovosť okoloidúcim. Našli sa aj takí, ktorí platili za ostatných nákup v potravinách alebo v kníhkupectve. 

Cieľ videa je snáď jasný – aby sme si uvedomili, že pomôcť môže každý z nás. Nemusí ísť pri tom o obrovské čiastky, stačí len dobrý záber. Teraz si už ale nenechaj ujsť emotívne video, ktoré ťa nenechá chladným.

Odporúčané
Expl0ited: Za jeden post na Instagrame si pýtam 1 500 €, keď treba views, s Momou natočíme video (Rozhovor) Expl0ited: Za jeden post na Instagrame si pýtam 1 500 €, keď treba views, s Momou natočíme video (Rozhovor) 22. januára 2019, 18:02
Domov
Zdieľať
Diskusia