Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. decembra 2019, 14:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Búrka vyplavila na pobrežie tisícky morských živočíchov, ktoré pripomínajú mužský pohlavný orgán

NEWS
Uložiť Uložené

Ryby v tvare penisu sú pochúťkou pre vtáky, používajú sa však aj ako návnady pre väčšie ryby a v niektorých štátoch ich dostaneš aj na tanieri.

Búrky vyplavili na pobreží severnej Kalifornie zvláštne živočíchy, ktoré svojím tvarom nápadne pripomínajú mužský pohlavný orgán.

Miestni na pláži Drakes Beach približne 100 kilometrov od San Francisca mali možnosť vidieť tisícky týchto penisových rýb, ktoré podľa Baynature bežne žijú na dne mora zahrabané v piesku. Netypický jav spôsobila zimná búrka, ktorá sa v posledných dňoch prehnala celým pobrežím. 

Odporúčané
Odvážny rybár z Ruska pokračuje v lovení bizarných morských živočíchov. Na niektoré z jeho úlovkov nie je ani zďaleka príjemný pohľad Odvážny rybár z Ruska pokračuje v lovení bizarných morských živočíchov. Na niektoré z jeho úlovkov nie je ani zďaleka príjemný pohľad 6. októbra 2017, 10:11

Ide o populárnych morských obrúčkavcov, ktoré najčastejšie dorastajú do dĺžky 30 centimetrov a ich útočiskom je štandardne piesok alebo bahno.

Slúžia napríklad ako potrava pre vtáctvo pohybujúce sa neďaleko pobrežia, ale aj ako návnada pri lovení veľkých rýb. V niektorých ázijských krajinách sa s nimi môžeš stretnúť aj na tanieri, keďže sú považované za pochúťku podobnú iným morským plodom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bay Nature Magazine (@baynaturemagazine),

Domov
Zdieľať
Diskusia