Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2019, 9:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Steve Harvey opäť vyhlásil nesprávnu víťazku na Miss Universe a jeho vtip o drogových karteloch vôbec nevyšiel

NEWS STEVE HARVEY
Uložiť Uložené

Harvey tvrdí, že za to nemôže, na vine vraj má byť čítačka, na ktorej bolo napísané, že vyhrala Miss z Filipín. V skutočnosti si po cenu prišla Malajzičanka.

Steve Harvey ešte v roku 2015 víťazoslávne oznámil meno absolútnej víťazky Miss Universe, za ktorú najprv označil krásku z Kolumbie, v skutočnosti však vyhrala Filipínčanka. Práve táto národnosť mu narobila problémy aj počas odovzdávania prestížnych cien krásy počas uplynulej noci. Najprv do mikrofónu zahlásil, že v kategórii o najlepší kostým si ocenenie vyslúžila žena z Filipín. 

Po boku mu však stála Malajzičanka, ktorá zobrala do rúk jeho mikrofón a s úsmevom ho opravila. Podľa slov samotného moderátora je na vine čítačka, z ktorej túto informáciu prebral. S veľkou pravdepodobnosťou môže ísť o relatívne vydarený pokus o vtip, pričom si organizátori udalosti zámerne nevybrali veľmi zásadnú disciplínu.

Odporúčané
Monika Bagárová zvodná ako nikdy predtým alebo Dalyb v kúskoch za tisíce €. Aké outfity vytiahli známe tváre tentokrát?    Monika Bagárová zvodná ako nikdy predtým alebo Dalyb v kúskoch za tisíce €. Aké outfity vytiahli známe tváre tentokrát? 6. decembra 2019, 10:09

Steve Harvey bol očividne nahnevaný, pravdou ostáva, že to nebol jeho jediný prešľap počas galavečera. V súvislosti s predstavovaním Miss Kolumbie vytiahol vtip o drogových karteloch, ktorý sa neujal ani zďaleka tak, ako by sa mal, práve naopak. V sále ostalo trápne ticho. 

Čo sa týka samotnej víťazky, finálový rozstrel ovládli ženy z južnej časti zemegule a prvenstvo si odniesla Juhoafičanka Zozibini Tunzi. Druhá skončila Madison Anderson (Portoriko, 24) a tretia Mexičanka Sofía Aragón (25). 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia