Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. decembra 2019, 20:16
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Crisis on Infinite Earths spája svety viacerých superhrdinov v jednom deji. Trailer ukazuje aj návrat Supermana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oficiálna upútavka naznačuje, že sa máme na čo tešiť.

Veľkolepý a dlhoočakávaný crossover Crisis on Infinity Earths odštartuje už dnes, 8. decembra v epizóde Supergirl. Neskôr bude pokračovať u Batwoman a vo Flashovi. Týchto troch epizód sa dočkáme ešte tento rok. Dejová línia komiksovky bude pokračovať aj v roku 2020 a to prostredníctvom Arrowa a celé to zakončí The Legends of Tomorrow.

V rámci piatich epizód pod taktovkou televízie The CW sa spoja viaceré hviezdy z televíznych projektov DC, pričom sa ukáže aj Brandon Routh zo Superman Returns. Fanúšikov čakajú mnohé nostalgické momenty. Ako avizuje oficiálny trailer, na obrazovke sa dokonca objaví Tom Welling ako Clark Kent.

Odporúčané
Tom Welling zo Smallville si znova zahrá Supermana. Vo veľkom crossoveri s Arrow a Flash sa stretne so staršími hercami z DC Tom Welling zo Smallville si znova zahrá Supermana. Vo veľkom crossoveri s Arrow a Flash sa stretne so staršími hercami z DC 20. septembra 2019, 5:00

Tom hral túto postavu 10 sérií vo viac ako 200 epizódach, až sa na samom konci seriálu podujal na svoju rolu Supermana. V crossoveri zistíme, čo sa s ním stalo 10 rokov po konci seriálu (ten skončil v roku 2011). 

Doposiaľ sa na televíznych obrazovkách nič podobné nestalo. Až šesť rôznych sci-fi a superhrdinovských seriálov sa spojí do jednej dejovej línie. Do boja za záchranu vesmíru sa napokon pridá aj Superman s Lois Laneovou. Tých si zahrajú Tyler Hoechlin a Elizabeth Tulloch. Sleduj oficiálny trailer, ktorý avizuje, že záchrana multiverza bude poriadne akčná.

Domov
Zdieľať
Diskusia