Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2024, 12:05
Čas čítania 1:01
Karolína Uličná

Som plačko a narkoman, priznáva Kolárovský. Vraj nevie zvládnuť vzťah a ani to, že sa stal rodičom

OSOBNOSTI MATÚŠ KOLÁROVSKÝ PSYCHIATRIA YAEL
Uložiť Uložené

Matúš Kolárovský začal byť aktívny na sociálnych sieťach po tom, čo sa vrátil z liečenia na psychiatrii. Fanúšikom opisuje aj hrôzy, ktoré zažil na liečení.

Matúš Kolárovský, známy aj ako Yael, sa opäť ozýva svojim fanúšikom. Hoci ho len nedávno prepustili z liečenia na psychiatrii, stihol už vydať dve skladby s názvom Začínam a Eufória. V príbehu na Instagrame teraz tvrdí, že je rád, že začína od začiatku, a mediálny priestor využíva aj na vyrozprávanie životných príbehov, ako aj tých z liečenia.

Nezvláda to

Matúš pred fanúšikmi nešetrí sebakritikou a priznáva sa, že svoj život nezvláda. „Neviem zvládnuť vzťah ani priveľa pozornosti, nemám zodpovednosť, absolútne žiadnu disciplínu, ani zvládnuť fakt, že som v mladom veku rodičom,“ priznáva sa 24-ročný otecko.

Sám seba nazval plačkom a alibistom, ktorý sa už nikdy nezbaví nálepky narkomana a abstinujúceho alkoholika. Svojím príbehom však chce motivovať ľudí vyhľadať pomoc. Práve na liečení dostal šancu „vyriešiť si všetky tie h*vná z detstva“.  

Hrôzy z liečenia

Yael priznáva, že sa často na liečení aj bál o svoju bezpečnosť. „Keď som tam prišiel, ešte som mal opicu. Predtým som si dal šampanské, rum... Keď som tam videl ľudí s cirhózou pečene, hovoril som si: Prečo som tu, čo tu vlastne robím?“ priznáva mladý umelec.

Polovica ľudí tam vyzerala, že je „mentálne vo väzení“. Podľa jeho slov jeden pacient so schizofréniou ich chcel jeden večer všetkých dobodať. Myslel si, že personál aj pacienti vôkol neho sú dosadení agenti.  

Odporúčané
Yael sa vrátil z liečenia na psychiatrii. Vydal dve nové piesne so symbolickým názvom a fanúšikom poslal srdcervúci odkaz Yael sa vrátil z liečenia na psychiatrii. Vydal dve nové piesne so symbolickým názvom a fanúšikom poslal srdcervúci odkaz 26. apríla 2024, 13:51

Vyzerá to tak, že Matúš sa postupne vracia do života s čistejšou hlavou a motiváciou byť lepším. Nielenže začal byť aktívny na sociálnych sieťach, v nedeľu sme ho už mohli vidieť aj na televíznych obrazovkách ako jedného z hostí v hľadisku Let’s Dance.

Domov
Zdieľať
Diskusia