Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2024, 13:51
Čas čítania 1:07
Radoslava Juračková

Yael sa vrátil z liečenia na psychiatrii. Vydal dve nové piesne so symbolickým názvom a fanúšikom poslal srdcervúci odkaz

HUDBA ALKOHOL HUDBA MATÚŠ KOLÁROVSKÝ PSYCHIATRIA YAEL
Uložiť Uložené

Po tom, čo sa priznal k závislosti, sa aktívne liečil. Dnes je späť s novou hudbou a chce začať odznova.

Spevák a herec Matúš Kolárovský, známy pod pseudonymom Yael, sa donedávna liečil na psychiatrii v Leviciach. Dôvodom bola závislosť od alkoholu a drog, o ktorej verejne prehovoril v novembri minulého roka.

„Beriem drogy a mám s tým problém. Nemám na to vysvetlenie, ale dôvod je to, že som bol mladý. Natáčal som veľa projektov. Moja tretia pieseň dosiahla 17 miliónov views,“ povedal vtedy vo videu a následne sa na čas stiahol zo sociálnych sietí a z verejného života.

Odporúčané
Matúša Kolárovského hospitalizovali na psychiatrii. Spevák sa chce dostať späť do normálneho života Matúša Kolárovského hospitalizovali na psychiatrii. Spevák sa chce dostať späť do normálneho života 31. januára 2024, 9:54

V januári obletela internet správa, že je hospitalizovaný na psychiatrii, kde sa lieči práve zo spomínanej závislosti. Vo štvrtok sa fanúšikom pripomenul, podľa všetkého sa vrátil z liečenia a vydal hneď dve nové skladby.

Jedna sa volá Eufória a druhá nesie symbolický názov Začínam. V príbehu na Instagrame povedal, že je rád, že začína. Pravdepodobne tým myslel, že svoju kariéru začína odznova a je pripravený venovať sa hudbe.

Odporúčané
Yael sa priznal k drogovej závislosti. So slzami opísal najťažšie obdobie slávy a turbulentný vzťah so svojou ex Yael sa priznal k drogovej závislosti. So slzami opísal najťažšie obdobie slávy a turbulentný vzťah so svojou ex 15. novembra 2023, 9:21

Dva nové videoklipy

Skladba Začínam má čiernobiely videoklip a spevák v ňom sedí pri drevenom kríži v daždi. Scéna naznačuje, že vo videu sedí na niečom hrobe.

Klip piesne Eufória sa začína rovnako v čiernobielych farbách, no neskôr sa video sfarbí a spevák spieva v prírode i v štúdiu.

Na Instagrame zverejnil príspevky k obom piesňam. „Nikdy nie je hanba poprosiť o pomoc. Až keď som sa zbavil ega, uvedomil som si, čo všetko som vlastne spôsobil svojím konaním. Mal som čas a priestor na sebe pracovať a dostal som druhú šancu od vás a Boha, aby som to mohol ukázať aj pomocou hudby. Ďakujem vám všetkým,“ odkázal svojim fanúšikom. Vyzerá to tak, že umelec je z najhoršieho vonku a fanúšikovia sa môžu tešiť na dávku novej hudby.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yael (@matuskolarovsky)

Domov
Zdieľať
Diskusia