Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2024, 9:54
Čas čítania 0:45
Barbora Adamkovičová

Matúša Kolárovského hospitalizovali na psychiatrii. Spevák sa chce dostať späť do normálneho života

HUDBA YAEL
Uložiť Uložené

Po tom, čo sa verejne na Instagrame priznal, ako sa snažil ukončiť svoj život, sa odhodlal riešiť svoje problémy na psychiatrii.

Mladý spevák a herec Matúš Kolárovský v novembri prehovoril o svojom boji proti drogám a alkoholu, ktorý sa podľa jeho slov prejavil pre rapídny štart kariéry a náročný harmonogram. 23-ročný umelec, známy aj pod pseudonymom Yael, tiež uviedol, že z najťažšieho ho dostalo až narodenie dcéry Ney, ktorú má s twiinskou Veronikou Nízlovou.

Podľa informácií Nového Času sa Yael momentálne nachádza na protialkoholickom liečení, kde sa snaží dostať späť do normálneho života. Traumatickým bolo preňho aj otcovstvo, vo videu priznal, akým procesom si musel prejsť. 

„Vo vnútri som bojoval s tým, či som alebo nie som otec. Dúfal som, že tie lieky to možno všetko v ten moment ukončia,“ uviedol. Podľa denníka mal byť pred dvomi týždňami prijatý na Psychiatrickú kliniku v Hronovciach.

Po tom, čo verejne na Instagrame vyhlásil, že si musí zobrať „nejaký čas pre seba“, sa akoby vyparil z verejnej sféry. Taktiež priznal, ako jeho tím tvrdo pracoval na novom albume, ktorý je už pár mesiacov hotový. Kolárovského vydavateľstvo na svojej sociálnej sieti zverejnilo krátku ukážku jednej z očakávaných skladieb. Na album sa môžeš tešiť už tento rok.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yael (@matuskolarovsky)

Späť
Zdieľať
Diskusia