Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 15:12
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Režisér Johna Wicka natočil guľovačku na iPhone: Vyzerá to tak dobre ako jeho filmy

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Nechýbajú spomalené zábery, dramatická hudba a kvalitný strih.

David Leitch (Deadpool 2, John Wick) je skvelý režisér. Tentokrát sa spojil s firmou Apple a natočil s nimi ďalšie video zo série krátkych reklamných spotov, ktoré natáčajú výhradne ich najnovším iPhonom. Video s názvom Snowbrawl vyzerá úchvatne, spolu s kvalitnou post-produkciou je náročné rozoznať, že to natočili „len“ na telefón.

Odporúčané
iPhone 11 Pro Max: Apple sa týmto mobilom vracia späť do hry (Recenzia) iPhone 11 Pro Max: Apple sa týmto mobilom vracia späť do hry (Recenzia) 29. septembra 2019, 9:00

Geniálna guľovačka

Krátky, 90-sekundový príbeh sleduje guľovačku niekoľkých mladých ľudí. V centre diania je dievča, ktoré po boku svojich kamarátov bojuje proti tímu svojho staršieho brata, píše Cult of Mac. Nechýbajú nádherné spomalené zábery, kaskadérske kúsky a dramatická hudba. Naozaj nič okrem názvu videa neprezrádza, že video natočili mobilom. Presvedč sa na vlastné oči:

Leitch spolu so svojím tímom všetko nahral na iPhone 11 Pro, v post-produkcii však využil kvalitnú techniku. Veľkou výhodou mobilu je však to, že je malý a ľahký, takže pri natáčaní náročnejších scén nepotreboval manipulovať s ťažkou technikou. Apple, mimochodom, ukázalo aj to, ako video pripravovali a úprimne povedané je to zaujímavejšie než samotná reklama.

Tak čo, presvedčí ťa toto video zainvestovať  do svojho iPhonu, alebo si skôr fanúšik klasických kamier?

Domov
Zdieľať
Diskusia