Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2019, 16:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jason Momoa je mužom roka. Ocenenie získal za boj proti klimatickým zmenám aj poctivú hereckú prácu

NEWS JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Ešte v úvode roka bol herec Jason Momoa označený za najkrajšieho muža planéty, v súčasnosti si odniesol aj ďalší titul, ktorý nie je len o vonkajšej kráse.

Jason Momoa je populárnym hercom, ktorý sa preslávil vďaka svojim hereckým výkonom v Game of Thrones či Aquamanovi, minimálne ženskú časť publika zaujal aj svojím výzorom. V úvode roka sa stal najkrajším mužom planéty a aktuálne ho austrálsky magazín GQ ocenil aj titulom Muž roka.

Titul si tentokrát vyslúžil za svoje aktivity, konkrétne portál ocenil jeho pôsobenie na hereckej scéne, ale aj aktivity mimo práce. Stal sa totiž hovorcom za oceány a rovnako využíva svoje sociálne siete na to, aby šíril povedomie o klimatickým zmenách.

Odporúčané
Aquaman Jason Momoa sa stal najkrajším mužom sveta. Nechal za sebou fešákov ako Beckham či DiCaprio Aquaman Jason Momoa sa stal najkrajším mužom sveta. Nechal za sebou fešákov ako Beckham či DiCaprio 3. januára 2019, 13:15

Práve ekologický aktivizmus mnohí odborníci považujú za to najzásadnejšie v roku 2019, pokiaľ ide o známe osobnosti, väčšina z nich totiž stále mlčí aj napriek tomu, že ich sledujú desiatky miliónov fanúšikov. 

Americký herec prijal titul s poďakovaním na sociálnych sieťach. Skonštatoval, že by nikdy nepredpokladal, že sa môže také prestížne ocenenie ujsť práve jemu. Je však veľmi rád, že sa mu podarilo poraziť všetkých kolegov.  

Domov
Zdieľať
Diskusia