Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 17:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jennifer Lopez hrala zlatokopku okrádajúcu miliónárov úplne zadarmo, za film Hustlers si nezobrala ani cent

FILMY A SERIÁLY JENNIFER LOPEZ
Uložiť Uložené

V najnovšom rozhovore obľúbená herečka a speváčka prezradila, že projekty nerobí kvôli peniazom, ale pre to, že ich má rada.

Jennifer Lopez svojim výkonom vo filme Hustler opäť všetkých presvedčila, že vek je len číslo a ona je stále dáma, ktorá si môže podmaniť každého chlapa. V tomto prípade si zahrala zlatokopku, kedy kradne peniaze bohatým mužom.

Pre GQ nedávno prezradila, že za svoj herecký výkon a prácu na produkcii tohto veľmi úspešného filmu nezobrala ani jediný cent. „Spravila som to zadarmo, robím, čo chcem a čo milujem. To je Jenny From the Block,“ odkazuje speváčka a herečka na svoju extrémne úspešnú skladbu.

Odporúčané
Zlatokopky na čele so sexy 50-ročnou Jennifer Lopez nadrogujú podnikateľov, len aby ich okradli (Recenzia) Zlatokopky na čele so sexy 50-ročnou Jennifer Lopez nadrogujú podnikateľov, len aby ich okradli (Recenzia) 14. októbra 2019, 19:35

Samozrejme, existujú teórie, že Lopez síce nedostala „výplatu,“ s veľkou pravdepodobnosťou sa však dohodla s produkčnou firmou, ktorá ju následne vyplatila zo ziskov/tržieb.

Tržby boli skutočné vysoké, len v otváracom týždni presiahli 33 miliónov eur. Jennifer verí, že sa to celé mohlo udiať aj vďaka tomu, že celý tento projekt vznikol výhradne vďaka ženám. „Je to náš film, všetci vedia, že sa na ňom podieľali ženy ako producentky, ako režisérky alebo scenáristky a herečky. Dlho sme sledovali zvýhodňovanie mužov vo filmoch, a tak bola zábava sledovať, ako sa karta obrátila,“ komentuje JLo.

Rovnako prezrádza aj to, že si svoju rolu skúsenej tanečnice veľmi užila, dôvodom je podľa nej hlavne skutočnosť, že postava znázorňovala nezávislosť na mužoch. Práve možnosť reflektovať ženskú sebestačnosť ju doviedla k myšlienke, aby si za svoju prácu nezobrala žiadne peniaze. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Domov
Zdieľať
Diskusia