Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2019, 13:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mužovi sa do ucha nasťahovali šváby. Zrejme preto, že pravidelne jedával v posteli

NEWS HMYZ
Uložiť Uložené

Pôvodne si myslel, že má v uchu len jedného švába, doktor ich tam napočítal až 10.

Austrálske médiá informujú o mužovi z Číny, ktorý prišiel za lekárom s požiadavkou, aby vyriešil jeho ostrú bolesť v uchu. Už pred tým sa uprostred noci sťažoval svojim blízkym, ktorých zároveň poprosil, aby mu do ucha zasvietili baterkou a zistili, v čom je problém. Zistili, že tam má neidentifikovateľný druh hmyzu. Malo ísť o veľkého švába

Odporúčané
Slováka pohrýzol najjedovatejší pavúk v našej krajine, skončil na pohotovosti Slováka pohrýzol najjedovatejší pavúk v našej krajine, skončil na pohotovosti 9. augusta 2019, 9:00

Keď Číňan prišiel  za lekárom, obavy pacienta potvrdil a naviac sa mu podarilo zistiť, že okrem veľkého švába sa v jeho uchu nachádza minimálne deväť ďalších, píše 7news.com. Hmyz mal byť stále živý, čo potvrdili aj zábery zo špeciálnej lekárskej kamery. Za pomoci pinzety a ďalších nástrojov lekár okamžite švábov vybral, čím malo dosť k uľaveniu od akútnej bolesti, zároveň mužovi predpísal ďalšie lieky. 

7news ďalej informuje, že sa hmyz mohol do ušného kanála dostať aj kvôli zlozvyku muža, ktorý často jedával v posteli, a to mohlo šváby prilákať. Nie je známe, ako dlho v tele obyvateľa Chuej-čou žili. 

Domov
Zdieľať
Diskusia