Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 6:45
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Olizujú sa na hodine, nikdy necvičia a díluju ospravedlnenky. Zrebný & Frlajs trefne vystihli typy stredoškolákov

NEWS
Uložiť Uložené

V skeči sa dvojica youtuberov vrátila do stredoškolských lavíc.

Youtuberské duo Zrebný & Frlajs opäť nesklamalo. Tentokrát si na paškál zobralo stredoškolákov a vtipnou formou sparodovali jednotlivé typy študentov či situácie, ktoré si zo školských čias pamätá azda každý človek. 

Dvojica youtuberov svojej povesti nezostala nič dlžná, a práve preto sa opäť môžeme tešiť nielen z kvalitnej obsahovej stránky, ale tiež z profesionálnej produkcie. Niet divu, keď len nedávno pre VidaduTV prezradili, že do svojich videí neraz vrážajú aj desiatky tisíc eur.

Odporúčané
Zrebný a Frlajs za jednu spoluprácu dostali 40 000 €. Najhorší hosť vo videu bol vraj Dan Nekonečný Zrebný a Frlajs za jednu spoluprácu dostali 40 000 €. Najhorší hosť vo videu bol vraj Dan Nekonečný 1. novembra 2019, 17:15

V novom videu sme mohli vidieť trefné a vtipne zahraté rozličné charaktery stredoškolských študentov, ako napríklad olizujúcich sa počas vyučovania, neprezúvajúcich sa, nonstop necvičiacich, dílerov ospravedlneniek či neoriginálnych maturantov, ktorí si na stužkovú zakaždým pripravia tú istú scénku, a to mužský hriešny tanec.

Niektorých fanúšikov pravdepodobne prekvapila aj nečakaná cameo rola, v ktorej sa ukázal Richard Szalai z konkurenčnej skupiny youtuberov Naked Bananas. V minulosti sa totiž niekoľkokrát podpichovali prostredníctvom videí či príspevkov na Instagrame.

O backstage fotografie sa postaral Eduard Daniš.

Domov
Zdieľať
Diskusia