Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2019, 12:18
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Nový podcast Netflixu bude spin-off séria post-apokalyptickej komédie Daybreak. Spoluprácou so Spotify chce predbehnúť konkurenciu

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Je to prvý pôvodný podcast od Netflixu, ktorý vyrozpráva príbeh fiktívnych postáv zo sveta ich vlastného seriálu.

Portál Variety informoval o novom podcaste, ktorý vytvára streamovacia platforma Netflix. Trefný názov The Only Podcast Left je podcastová spin-off verzia seriálu Daybreak, ku ktorému slúži ako akýsi sprievodca post-apokalyptickým svetom tínedžerov bez dospelákov. Budeš si ho môcť vypočuť exkluzívne na Spotify, a to len od 7. novembra do 12. decembra.

Podcast rozvíja príbeh seriálu

Pre Variety sa tvorcovia vyjadrili nasledovne: „Ak môžu decká po apokalypse hrať videohry, môžu tiež nahrávať podcast.“  Práve o tom bude podcast. V podstate budeme môcť sledovať, ako sa vytvára podcast tým... že postavy zo sveta Daybreak jeden jednoducho vytvoria. Popri tom sa samozrejme snažia prežiť vo svete bez dospelých, bez pravidiel a bez istôt. Týmto krokom chce Netflix pravdepodobne konkurovať ďalším streamovacím službám ako Apple+ a Disney+.

Odporúčané
Evelyn a Polnišová v novom podcaste hovoria o rozchodoch, nevere a kamarátstve s výhodami. Spúšťačom bol ťažký rozchod Evelyn Evelyn a Polnišová v novom podcaste hovoria o rozchodoch, nevere a kamarátstve s výhodami. Spúšťačom bol ťažký rozchod Evelyn 2. októbra 2019, 9:42

Príbeh postáv v audioformáte je zasadený do rovnakého času a priestoru ako príbeh seriálu. Zatiaľ nevieme, či budeme počuť aj hlasy hlavných postáv zo seriálu, avšak vieme, že tie majú plné ruky práce s prežitím po konci sveta. Predpokladáme, že to budú úplne nové postavy, možno aj z iných častí L.A., nech ktoré poznáme z Daybreak.

Trailer k seriálu Daybreak

The Only Podcast Left nie je jediný podcastový počin od Netflixu. Od ostatných sa však odlišuje pôvodným scenárom a tiež konceptom. Ak si však fanúšikom podcastov, môžeš si vypočuť napríklad sériu o seriáloch a filmoch, ktoré sú založené na skutočných príbehoch (You Can't Make This Up). Prípadne sa započúvaj do rozhovorov bývalej editorky Vanity Fair, dnes už konzultantky Netflixu, Kristy Smith, ktorá si ako hostí pozýva hviezdy ako Eddie Murphy či Mary J. Blige (Present Company with Krista Smith).

Domov
Zdieľať
Diskusia