Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2015, 17:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds odhalil kostým pre Deadpoola!

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Približne 10 mesiacov pred premiérou tu konečne máme fotku odhaľujúcu celkový vzhľad a kostým Deadpoola.

Today was a good day. Najprv sme sa prebudili poslednýkrát v týždni o 6. ráno, aby sme po návrate domov ostali prekvapení úžasným trailerom pre Southpaw, no a v tejto chvíli poteším aj menej náročných čitateľov nášho webu. Ryan Reynolds prostredníctvom twitteru uvoľnil na internet vôbec prvú fotku podoby pravdepodobne najkontroveznejšieho antihrdinu od Marvelu, Deadpoola. Ak ste videli krátke testovacie video, po ktorom si internet jednoducho u Foxu filmové spracovanie tejto držkatej čierno-červenej papuľky vydupal, kostýmom ani celkovým výzorom prekvapení nebudete. Postupne sme dostávali prvé informácie, špekulácie o tom, či štúdio podľahne lákavým víziám v podobe veľkého box office (tržby v kinách) úspechu a zmierni tak zobrazenú brutálnosť, tak ikonicky definujúcu Deadpoola. Doteraz ale nevieme, či teda uvidíme R-kovú (brutálnu, krvavú) alebo PG-13 (pre násťročných) verziu. Všetci ale pevne veríme, že Reynolds a jeho tím presadia svoju túžbu, Fox odklepne menší rozpočet a pôjde sa na to s vášňou. V prípade, že sa tak nestane, nezúfajte. Niečo mi hovorí, že by sme po nejakej dobe aj tak uvideli „nezostrihanú“ verziu. 

Ryan Reynolds odhalil kostým pre Deadpoola!


V Deadpoolovi uvidíme Eda Skrein, TJ Miller ako Weasela, Ginu Carano ako Angel Dust a Morenu Baccarin ako Copycat. Isté je, že sa dočkáme preobsadenia Colossusa, ktorého po celé roky hral Daniel Cudmore. Ak by Fox a Jackman chceli dodržať nepísané pravidlo, že Wolverine by sa mal objaviť v každom X-Men filme, mohol by si Hugh strihnúť cameo. Ak nie, nič sa nedeje, Deadpool aj tak nikdy nebol mutantom presadzujúcim hodnoty X-Men. Čo vravíte na kostým? Môže byť? V kinách od 12. februára 2016.

Ryan Reynolds odhalil kostým pre Deadpoola!
Ryan Reynolds odhalil kostým pre Deadpoola!
Domov
Zdieľať
Diskusia