Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2015, 16:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jared Leto ako Joker sa odhalil a autori Jump Street napíšu Flasha

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chris Miller a Phil Lord potvrdili, že napíšu príbeh pre Flasha. Budú aj režírovať? Ako bonus tu máme prvý pohľad na Jokerove vlasy.

Po uverejnení fotografie všetkých hercov hlavných a hlavnejších vedľajších rol samotným režisérom Suicide Squad, Davidom Ayerom, bolo aspoň maličké odhalenie Jareda Leta ako Jokera už len otázkou času. Pošťastilo sa nám dnes, kedy Warner dovolil Letovi vypustiť fotku, ktorá veľmi pripomína Jokerov starý obrázok. Zatiaľ sú to len vlasy, no spoločne s jeho hlasom a finálnym výzorom, ako aj Jaredovým obrovským hereckým talentom, to bude podľa mňa skutočne úžasné.

Jared Leto ako Joker sa odhalil a autori Jump Street napíšu Flasha


Aby toho ale od DC nebolo málo, Chris Miller a Phil Lord (Jump Street, The Lego Movie) boli potvrdení čoby „scenáristi“ pripravovaného Flasha (Ezra Miller). Zatiaľ sa totiž hovorí, že nenapíšu scenár, len nástrel príbehu, akýsi neobrúsený scenár, ktorý nakoniec vlastne ani nemusí prejsť schválením. Kiež by sa im podarilo napísať niečo pozoruhodné, samotnou réžiou v ich podaní by ale fanúšikovia asi taktiež nepohrdli. Flash dorazí do kín 23. marca 2018.

Jared Leto ako Joker sa odhalil a autori Jump Street napíšu Flasha

Domov
Zdieľať
Diskusia