Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2015, 22:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Captain America nám prezradil, že Avengers 3 a 4 sa budú natáčať takmer rok!

FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY
Uložiť Uložené

Aj keď sa dnešným dňom začalo nakrúcanie snímky Captain America: Civil War, Marvel Studios už venuje pozornosť aj nadchádzajúcim Avengerom.

Chris Evans v rozhovore s Esquire uviedol pár zaujímavostí o tom, ako dlho bude natáčať Civil War, ako aj o tom, kedy sa začne pripravovať ďalší epický dvojdielny príbeh Avengerov. „Civil War budeme točiť do konca Augusta alebo Septembra. Potom mám prestávku a môžem si v podstate robiť čo chcem. Ešte neviem, či si vezmem na určitý čas voľno, alebo sa budem podieľať na nejakej režisérskej práci. Možno si tiež nájdem nejaký ďalší film, v ktorom by som mohol účinkovať, proste budem robiť niečo kreatívne, alebo budem konečne relaxovať a užívať si život. Na jeseň alebo v zime 2016 začneme 9-mesačné natáčanie Infinity War (Part 1 a Part 2).“ 

Captain America nám prezradil, že Avengers 3 a 4 sa budú natáčať takmer rok!

Režiséri snímok The Winter Soldier a Civil War (bratia Russovci) budú na čele natáčania ďalších Avengerov, autormi scenára budú Christopher Markus a Stephen McFeely (Captain America: First Avengers, Winter Soldier a Civil War). Zaujímavosťou je, že autor filmu Guardians of the Galaxy, James Gunn, v minulosti naznačil možné spojenie Avengerov a Strážcov do jedného projektu: „Kedykoľvek sa ma niekto opýta na budúcnosť Strážcov a ich spojenie s Avengermi nemám k tomu veľmi čo povedať. Veľa vecí týkajúcich sa ich spolupráce ešte nie je doriešených, a to čo už je rozhodnuté vám samozrejme nemôžem prezradiť.

Odporúčané
Strážcovia galaxie uniesli Kevina Bacona a oslavujú Vianoce vo vesmíre, no my sme sa za 44 minút ani raz nezasmiali Strážcovia galaxie uniesli Kevina Bacona a oslavujú Vianoce vo vesmíre, no my sme sa za 44 minút ani raz nezasmiali 26. novembra 2022, 10:00

Čo zatiaľ o Infinity War vieme? V prvom diele by sa mali objaviť nováčikovia. Nasledujúce riadky obsahujú možné spoilery: Už dlhšie sa hovorí, že po Age of Ultron dostaneme celkom nový tím, ktorého zloženie ovplyvnia udalosti filmu, ako aj Civil War. Priletieť by mal Thanos a „New Avengers“ zistia, že na neho sami proste nestačia. Na konci filmu by sa mohli zjaviť aj Guardians of the Galaxy, pokojne aj s Hulkom na palube, ak sa teda bude konať jeho toľkokrát spomínaný výlet do vesmíru. Infinity Part 2 by tak mohla ukázať Avengerov v tejto formácii: Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye, Black Widow, Spider-Man, Vision, Scarlet Witch, War Machine, Falcon, Winter Soldier?, Black Panther, Ant-Man, Captain Marvel, Doctor Strange,  Inhumans, Guardians of the Galaxy, The Defenders (Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones a Iron Fist), Nick Fury a Agenti SHIELDU a tak ďalej a tak ďalej. Už teraz vieme zo zahraničných a  tuzemských recenzií, že Age of Ultron čiastočne trpí aj vďaka tomu, že to Whedon s postavami nezvládol. Predstavte si, že ich bude dvakrát toľko. Nuž, Joe a Anthony Russovci rozhodne majú čo robiť. 

Prvý diel Infinity War uvidíme 4. mája 2018 a na druhú časť si počkáme do 3. mája 2019. 

Domov
Zdieľať
Diskusia