Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2015, 0:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

O čom bude Deň nezávislosti 2?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Roland Emmerich už poctivo natáča sequel obrieho blockbusteru. S čím prídu na Zem mimozemšťania tentokrát?

24. júna 2016 dorazí Independence Day 2, teda Deň nezávislosti 2. O čom asi tak bude? Na konci jednotky dostali mimozemšťania kvalitne cez držku a tak sa tí, čo prežili, vrátili domov pre posily. To však nejaký ten čas bude trvať, že? Cestovať vesmírom v krátkom časovom rozmedzí sa dá jedine použitím červých dier, to už vedia všetci, najnovšie vďaka Interstellaru. Zatiaľ čo mimozemšťania sa zmobilizujú a dostanú späť k našej planéte, ubehne v ich mysliach možno taký mesiac, zatiaľ čo pre pozemšťanov pokojne aj 20 rokov. Za ten čas sa pomocou mimozemskej technike, ktorej je na celej planéte až-až, pokúsia ľudia vytvoriť účinnú obranu planéty. Určite sa im to v istých medziach podarí, inak by boli rozprášení, ale niečo tú obranu predsa len naruší a opäť tak bude hroziť zánik sveta. 

Režíruje opäť Roland Emmerich (jednotka, White House Down, 2012, Deň po tom, 10 tisíc rokov pred Kristom...), do hlavnej úlohy sa vráti Jeff Goldblum, bohužiaľ, Willia Smitha sa evidentne presvedčiť nepodarilo, čo je škoda, keďže na ňom stále celá humorná zložka jednotky, a že bola bohatá. Vráti sa aj Bill Pullman čoby prezident Spojených štátov, no a okrem iných to bude aj Vivica A. Fox, ktorá sa objaví aj v pokračovaní obľúbeného sci-fi. Čo si od pokračovania sľubujete?

Jeff Goldblum na pľace natáčania dvojky

O čom bude Deň nezávislosti 2?
Domov
Zdieľať
Diskusia