Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2015, 0:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Miroslav K.

Tom Hardy si zahrá v gangsterke Legend dvojrolu mafiánskych dvojičiek

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Hviezda súčasného Hollywoodu nelení a v tomto roku nám prináša už v poradí štvrtý film.

Tom Hardy jednoznačne patrí k najlepším hercom súčasného Hollywoodu. O svojom talente nás naposledy presvedčil v nadčasovom Mad Maxovi, v The Warrior, Inception, Lawless alebo aj v snímke Locke, kde aj napriek minimálnemu priestoru v aute, v ktorom sa celý film odohráva dokázal podať výkon, vďaka ktorému divák z plátna nespúšťal oči. Dnes ale Tom posúva latku sám sebe o niečo vyššie, keďže vo filme s jednoduchým názvom Legend stvárni nie jednu, ale rovno dve postavy notorických gangstrov, dvojičky Reggieho a Rona Krayových, ktorí v 60. rokoch minulého storočia ovládali väčšinu londýnskeho podsvetia. Výkon by to mohol byť rozhodne heroický, ba priam oscarový, no veľmi nepredbiehajme, keďže tento rok sa s gangsterkami s A-čkovým obsadením roztrhlo vrece a očakávať môžeme aj mrazivý Black Mass s Johnnym Deppom. Všetko to bude stáť na synchronizácii oboch záberov, nakoniec, predpokladáme, že obe postavy budú na plátne tráviť spoločne mnoho času a rozhodne tak v post-produkcii nemajú ľahkú úlohu. Čo však musel prežívať pri natáčaní Hardy, to už radšej vôbec nechcem vedieť. V každom prípade, bude zaujímavé sledovať, ako dokáže do jednej scény priniesť jeden herec dve odlišné postavy. 

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš film Toma Hardyho podľa jedného obrázka? KVÍZ: Spoznáš film Toma Hardyho podľa jedného obrázka? 10. júna 2023, 10:00

Projekt je adaptáciou knihy The Progression of Violence z pera Johna Pearsona, ktorá si v Anglicku vydobyla pozíciu klasiky, no do slovenčiny nikdy preložená nebola. Na režisérskej stoličke sedí s vlastným scenárom oscarový Brian Helgeland (L.A. Confidential, Mystic River) a v tomto klasickom kriminálnom thrilleri nebudú chýbať ani Emily Browning, Christopher Eccleston, Taron Egerton, Tara Fitzgerald, Chazz Palminteri a David Thewlis. Snímka má anglickú premiéru 11. septembra, v Českej republike 15. října a na Slovensku 29. októbra tohto roku. 

Tom Hardy si zahrá v gangsterke Legend dvojrolu mafiánskych dvojičiek
Domov
Zdieľať
Diskusia