Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. júla 2015, 17:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

3D sex, orgie, orgazmy, ktoré pocíti aj divák a mnoho ďalšieho ponúkne erotická dráma Love

FILMY A SERIÁLY LOVE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Gaspar Noé je známy tým, aké filmy produkuje. Jeho najnovšie dielo sa volá Love a rozhodne budí mnoho pozornosti, no najmä chvály aj z takých festivalov, akým je Cannes.

Už v Cannes zožal Love od Gasparta Noého, francúzskeho režiséra a scenáristu produkujúceho filmy nielen pre dospelých. O Love sa dokonca vyjadril, že by ho mali vidieť už aj mladé slečny v školskom veku bez občianky. Asi si aj on uvedomuje, že už 13-ročné dievčatá vedia, okolo čoho sa točí všetko na svete. Nakoniec, aj Frank Underwood chytro poznamenal: „Všetko je o sexe... len sex je o moci“. V príprade snímky Zvrátení, kde nechal znásilniť Monicu Belluci sa to aj potvrdilo, no Love má byť skutočná dráma. Nemáme čakať žiadny Srbski film (snáď), čo naznačuje aj trailer. Ak vás vychvália v Cannes, so svojim dielom môžete byť spokojní. A Gaspart asi aj bude. Love bude možné vidieť v 3D, u nás však túto erotickú drámu radšej nehľadajte.

Domov
Zdieľať
Diskusia