Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2015, 15:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Fantastická štvorka zvyšuje novými zábermi svoje šance na komerčný úspech

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový trailer pre reboot Fantastickej štvorky prináša všetko, čo by mala komiksovka mať.

Začínam mať dojem, že Josh Trank stratil kontrolu nad rebootom Fantastickej štvorky. Zatiaľ čo prvý teaser mi dal nádej, že budeme svedkom skutočne inej komiksovky, ktorá sa zameria hlavne na postavy a ich psychickú stránku a nebude to len o akcii, monumentálnych CGI trikoch a tak ďalej. Dnešný trailer ponúka skvelú akciu, ironicky však trochu patetické a veľmi klišé dialógy, humor nefunguje a ani postavy nedokážu vybudovať dostatok sympatií. Žeby sa blížil veľký prúser? Nuž, na to si počkáme ešte do 13. augusta, kedy má snímka premiéru. Obrázky tu, a viac informácií tu. 

Premisa bude naoko jednoduchá. Hlavní hrdinovia sa dostanú do dimenzie, v ktorej sa im diametrálne zmenia fyzické vlastnosti ich tiel. Musia sa zmieriť so svojou novou identitou a začať spolupracovať ako tím, aby ochránili Zem. Fantastic Four sa odohrá v rovnakom svete, ako príbehy X-Men, avšak len tie súčasné, takže na crossover s mladými verziami mutantov môžeme zabudnúť. Prvá veľká marvelácka rodina sa opäť postaví Doomovi, ktorého pôvod bude taktiež pozmenený. Premiéra je stanovená na 6. august 2015.

Domov
Zdieľať
Diskusia