Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2015, 19:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V Batman v Superman si užijeme viac Batmana, zatiaľ čo Wonder Woman bude mat 200 rokov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem noviniek k BvS a Wonder Woman máme pre vás ale i Snyderovo vyjadrenie o možnom režírovaní jedného z DC filmov Georgeom Millerom, ktorý sa postaral o nového Mad Maxa.

V posledných dňoch ste sa mohli dočítať správy o tom, ako si predstavitelia Warneru pýtajú viac Batmana v snímke Batman v Superman: Dawn of Justice. Affleck je vraj úžasný ako Batman, tak i Bruce Wayne, zatiaľ čo Henry Cavill je „len“ Superman. Povedzme si to na rovinu. Charakter a jeho vnútorní démoni, ako i samotná postava Batmana je oveľa viac atraktívnejšia než Superman. Zack Snyder (režisér Man of Steel a BvS, akýsi producent celého DCEU) nám v poslednom rozhovore potvrdil, že v BvS skutočne uvidíme viac Batmana a viac Wayna ako jeho náprotivok. Argumentuje to tým, že sme už videli celý jeden film o Mužovi z ocele, pričom Batman je v DCEU nová postava a diametrálne sa odlišuje od tej z Nolanovej trilógie. Jednoducho je čo divákom vysvetľovať a predstavovať. Snyder si aj trošku rypol do Marvelu, aj keď úplne scestne, keďže rovnako by sme mohli uvažovať o Aquamanovi či Cyborgovi a ďalších postavách. My ale flame Marvel vs DC podporovať nebudeme, takže ak ste na to zvedaví, klikajte sem. 

V Batman v Superman si užijeme viac Batmana, zatiaľ čo Wonder Woman bude mat 200 rokov

Ďalšia správa sa týka Wonder Woman. Sólovka s Gal Gadot v hlavnej role sa začne natáčať už tento november, pričom sa šušká o tom, že dej bude rozdelený do minimálne dvoch časových rovín. Najprv sa hovorilo o tom, že uvidíme celkovo tri jej sólovky. Prvá mala byť zasadená do obdobia prvej svetovej vojny, tá druhá zase do druhej svetovej vojny a tretia do súčasnosti. Najnovšie je to ale celkom inak. Prvá polovica filmu sa má odohrávať na začiatku prvej svetovej vojny, pričom tá druhá zase v súčasnosti a dej by mal pokračovať v udalostiach zobrazených v BvS, konečne sa tak pohneme do budúcnosti. Režíruje Patty Jenkins (Monster a pár televíznych projektov), fešáka, s ktorým si niečo Amazonka začne, Steva Trevora, si zahrá Chris Pine (Star Trek), za kameru sa však neposadí Hoyte van Hoytema (Interstellar), ako to internet ešte pred pár dňami tvrdil. Efekty zase zastreší Bill Westenhofer (Oscary za Pí a jeho život a Zlatý kompas), pracoval ale aj na budúcoročnom Warcarfte. A aby som nezabudol, Wonder Woman by mala mať v súčasnosti už 200 rokov. 

V Batman v Superman si užijeme viac Batmana, zatiaľ čo Wonder Woman bude mat 200 rokov

Pred pár týždňami sme vás informovali o tom, že George Miller by sa mohol z režisérskeho kresla postarať o Man of Steel 2. Keď bol ohľadom tohto dohadu opýtaný Zack Snyder, popravde, ani na sekundu nezaváhal. Určite by veľmi rád zveril Millerovi nejaký DC film a spoločnej spolupráci by sa tešil, no zatiaľ spolu o ničom nehovorili. Ak by mal teda Miller záujem, určite by niečo spolu vymysleli.

Domov
Zdieľať
Diskusia