Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2015, 22:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

CGI Kniha džunglí poskytuje ďalšie krásne zábery prostredníctvom medzinárodného traileru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

John Favreau momentálne pilne pracuje na dokončení svojej Knihy džunglí, ktorá bude mixom CGI a hranej stopáže. Sledujte nový trailer.

Prvý trailer pre Knihu džunglí od režiséra Jona Favreau bol naozaj veľkým prekvapením, samozrejme, v dobrom slova zmysle. Kombinácia úžasne vyzerajúceho CGI s chlapcom hrajúcim Maugliho je vskutku zaujímavá, no na celkové posúdenie nám trailery stačiť nebudú. Rozhodne nás ale dostatočne na snímku nalákajú, a tak Disney vydalo nový, medzinárodný trailer, ktorý obsahuje aj pár nových záberov. 

Malý Mowgli, vychovaný džungľou, je po rokoch v domove vyhnaný tigrom Shere Khanom, ktorý po strete s ľuďmi nosí na svojom tele len jazvy. Rozhodne sa tak eliminovať akúkoľvek hrozbu pre džungľu, no a v jeho očiach je Mowgli ako človek presne takouto hrozbou. Aby neriskoval životy svojich najbližších, odchádza preč, na cestu spoznania seba ale i života okolo, sprevádzaný panterom Bagheerom a medveďom Baloo.  Film zavíta do kín 15. apríla 2016

Domov
Zdieľať
Diskusia