Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2016, 17:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Jakub S.

Spoznajte Wonder Woman na prvých záberoch z jej sólovky a zistite, čo má nové Justice League

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

DC je v posledných dňoch pri chuti a láka na svoje nové projekty.

Spolu s novým, vynikajúcim trailerom pre Suicide Squad si Warneri pre divákov pripravili prvé oficiálne zábery zo sólovky Wonder Women a koncept arty ďalších nových hrdinov. Gal Gadot sa nám teda prvýkrát predstavila v záberoch, ktoré nepatria k titulu Dawn of Justice a vy si ich môžete vychutnať nižšie. Wonder Woman je podobne ako Aquaman postava odvodená z gréckej mytológie. Amazonská princezná a bojovníčka, ktorá nesie meno Diana, jedného dňa opustí tropický ostrov Themyscira, aby žila v našich mestách. Vycvičená gréckymi bojovníkmi sa žena, ktorá dostala do daru schopnosti od bohyne, stane vyslankyňou raja v drsnom svete ľudí. Hoci o jej filme stále nevieme príliš veľa, jeho dôležitosť je nepopierateľná, keďže Wonder Woman je súčasťou tria hlavných hrdinov z dielne DC (hádate správne, že zvyšnými dvoma sú Batman a Superman). Jej schopnosťami sú nadľudská sila, rýchlosť, výdrž, reflexy a k dispozícii je jej laso pravdy či neviditeľný jet. Vieme, že nás jej príbeh okrem súčasnosti zavedie aj do prvej svetovej vojny a možno sa pozrieme ešte ďalej do minulosti a nahliadneme do jej pôvodu.

Odporúčané
Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI 24. januára 2024, 9:30

V snímke režírovanej relatívne neskúsenou Patty Jenkinsovou sa predstavia aj Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Lucy Davis či Elena Anaya. O scenár sa postaral Michael Goldenberg (Fénixov rád, Green Lantern). Najznámejšia hrdinka DC univerza dorazí do kín 22. júna 2017, no už v marci ju uvidíme v súboji dvoch najikonickejších komiksových hrdinov vôbec.

Spoznajte Wonder Woman na prvých záberoch z jej sólovky a zistite, čo má nové Justice League

Okrem zaujímavého pohľadu do sveta filmu Wonder Woman nám štúdio predstavilo „profily“ trojlístku Aquaman, Cyborg a Flash, ktorých cameá nás čakajú tiež v marci, no každý sa dočká aj vlastného filmu. Jason Momoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg) a Ezra Miller (Flash) sa v blížiacej sa Justice League pridajú ku Gadot s Cavillom a Affleckom, aby mohli konkurovať zatiaľ neznámemu záporákovi, no najmä box officu Avengerov. Tvorcovia sa vo videách nižšie pustili do predstavenia základných informácií o spomínaných hrdinoch a ich schopnostiach. DC dokonca verejne ohlásilo, že v Lige spravodlivých uvidíme aj Green Lanterna a jeho priateľov. Ako iste viete, v jeho prípade sa nedočkáme sólovky, ale rovno tímovky Green Lantern Corps. 

Už budúci rok nás potom čaká Wonder Woman a Justice League Part 1. V roku 2018 sólovky Aquamana a Flasha a rok na to pokračovanie Justice League a Shazam. Cyborga sa dočkáme až v roku 2020, rovnako ako Green Lanterna a jeho kumpánov. DC očividne nestráca čas (a to nás ešte čakajú sólovky Batmana, z ktorých minimálne prvú si možno zrežíruje Affleck) a komiksoví fanúšikovia s napätím čakajú, ako urýchlené budovanie filmového univerza dopadne. Veľkou nápovedou budú tohtoroční Batman v Superman a Suicide Squad. 

Wonder Woman

                                                                                        Aquaman                                                                                           

                                                                               Cyborg                                                                                     

                                                                               The Flash                                                                                       

Domov
Zdieľať
Diskusia