Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2016, 15:34
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Syn slávneho samuraja, Kubo, musí dokázať svoju odvahu a zachrániť svet pred inváziou zlých duchov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nadchádzajúci animák od štúdia Laika Entertainment, Kubo and the Two Strings, prichádza s plnohodnotným trailerom.

Spomínate si ešte na sľubne vyzerajúci stop-motion animák od štúdia Laika Entertainment, Kubo And The Two Strings, ktorý sa nám nedávno predstavil prvým teaserom? Dnes totiž o sebe dáva opäť raz vedieť, a to konkrétne prostredníctvom viac ako dvojminútového oficiálneho traileru. Ten nám okrem skvelej atmosféry a zaujímavej animácie odhalí aj množstvo úplne nových záberov. Hlavným hrdinom príbehu je dobrosrdečný Kubo, ktorý žije v malej dedinke, kde sa oddane stará o svoju matku. Toto kľudné nažívanie však preruší blížiaca sa hrozba v podobe invázie zlých duchov a síl. Ak chce Kubo zachrániť svet, musí sa vydať na odvážnu a strastiplnú cestu s cieľom nájsť magické brnenie svojho padlého otca, bájneho samuraja.

Svoj režijný debut si odbije prezident a zároveň držiteľ Annie Award za animáciu, Travis Knight, o scenár sa postarali Marc HaimesChris Butler (ParaNorman - oscarová nominácia za najlepší animovaný film) a čo sa týka hercov, ktorí prepožičajú svoje hlasy, máme sa skutočne na čo tešiť. Bude to napríklad Matthew McConaughey, Rooney Mara, Charlize Theron, Ralph Fiennes či Art Parkinson. Premiéra je u nás naplánovaná na 25. augusta 2016. Dáte tejto záležitosti šancu?

Syn slávneho samuraja, Kubo, musí dokázať svoju odvahu a zachrániť svet pred inváziou zlých duchov
Domov
Zdieľať
Diskusia